Ο Μητσοτάκης μιλάει για βαριοπούλες και γελάνε τα τσεκούρια του Βορίδη

Ο Μητσοτάκης μιλάει για βαριοπούλες και γελάνε τα τσεκούρια του Βορίδη

Δεν έχουμε ξεχάσει τα επεισόδια στο ΑΠΘ, ούτε την αστυνομική βία που έστειλε ένα φοιτητή στο νοσοκομείο.

Όπως δεν ξεχνάμε και το διάγγελμα του Μητσοτάκη το βράδυ που κάηκε η Νέα Σμύρνη, πριν ένα χρόνο περίπου, όταν ο πρωθυπουργός  αναφέρθηκε εκτεταμένα στον αστυνομικό που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων ως αποτέλεσμα της οργής του κόσμου για την απροκάλυπτη βία που ασκήθηκε σε πολίτες σε κεντρική πλατεία της πόλης.Μακάρι, τέτοια ευαισθησία να έδειχνε και για τον φοιτητή που από καθαρή τύχη δεν έχασε τη ζωή του, όταν αστυνομικός του έριξε σε ευθεία βολή χειροβομβίδα κρότου-λάμψης.

Και επειδή με ευχολόγια ποτέ δεν άλλαξε ο κόσμος κι επειδή ο πρωθυπουργός συνεχίζει να πετάει το μπαλάκι της ευθύνης στον ΣΥΡΙΖΑ και να διυλίζει ψευδοδιλλήματα «Ή με τη βαριοπούλα ή με τη βιβλιοθήκη» ας πάρει, έστω, τώρα ξεκάθαρη θέση σχετικά με το αν καταδικάζει τη βία των αντρών του Θεοδωρικάκου.

Διαβάστε επίσης: Μητσοτάκης: Υπουργικό συμβούλιο δικαιολογιών, ψευδών και νέων απειλών για την κοινωνική ζωή

Όταν όμως έχεις υπουργοποιήσει τον «τσεκουράτο» Μάκη Βορίδη για να μπορείς να χαριεντιστείς εκλογικά με την ακροδεξιά δεξαμενή ψηφοφόρων που έμεινε ορφανή μετά την καταδίκη της Χρυσής Αυγής, τότε μάλλον τις απαντήσεις σου τις έχεις δώσει.

Είναι ξεκάθαρο πως ο Μητσοτάκης επαινεί και υποστηρίζει τη βία που ασκούν οι άντρες της ΕΛΑΣ και δεν έχει σκοπό να τους σταματήσει.  Ίσως, και η απευκταία πιθανότητα να υπάρξει νεκρός από τις συγκρούσεις των ΜΑΤ με τους φοιτητές να είναι ένα σενάριο που στο διεστραμμένο πολιτικό του ναρκοπέδιο εξυπηρετεί τις κρυφές του ατζέντες. Δεν θα είναι η πρώτη φορά που η δεξιά, αγκαλιά με το παρακράτος, παίζουν το παιχνίδι του κακού και του καλού μπάτσου. Όσο για τα πανεπιστήμια και την εύρυθμη λειτουργία τους, αν τον ένοιαζε θα διόριζε εκπαιδευτικούς και όχι αστυνομικούς.

Το δίλλημα, λοιπόν «ή με τη βαριοπούλα ή με τη βιβλιοθήκη» είναι ψευδές και κατασκευασμένο. Σκοπό έχει να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από το πραγματικό πρόβλημα που δεν είναι άλλο από τον έλεγχο των φοιτητικών κινημάτων. Στην αποδυνάμωση τους στοχεύει. Τους φοβάται τους φοιτητές ο Μητσοτάκης γιατί αφενός ξέρει πως στην πλειοψηφία τους προσανατολίζονται προς την αριστερά και αφετέρου η ίδια η ιστορία έχει αποδείξει πως ποτέ κανείς δεν μπόρεσε να τους επιβληθεί και να τους ξεπεράσει.

Διαβάστε επίσης:

«Μεγάλη ιδεολογική μάχη» επάνω στα πανεπιστήμια ομολογεί ο Μητσοτάκης

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter