Ο Μητσοτάκης τρέμει και αρνείται το ντιμπέιτ ενόψει Ευρωεκλογών

Ο Μητσοτάκης τρέμει και αρνείται το ντιμπέιτ ενόψει Ευρωεκλογών

Αναμενόμενη ήταν η απόρριψη εκ μέρους του πρωθυπουργού ενός απολύτως λογικού αιτήματος από την πλευρά της αντιπολίτευσης, ενός ντιμπέιτ πολιτικών αρχηγών ενόψει των Ευρωεκλογών.

Και αν αυτό «δεν έχει ξαναγίνει» όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ποτέ δεν είναι αργά για «περισσότερη δημοκρατία». Εξάλλου τι πρόβλημα θα είχε αν ήταν όλα «καλώς καμωμένα»; 

Μόνον που για την κυβέρνηση Μητσοτάκη -που βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο- αυτό δεν είναι και το λογικό. Εξάλλου και στα θέματα Δημοκρατίας κάτω από τη βάση παίρνει! Ακόμα και το Σύνταγμα το καταπάτησαν με την ιδιωτικοποίηση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την ταξική του πολιτική βρίσκεται απέναντι από το λαό. Φοβάται πως σε μια τέτοια συζήτηση δεν μπορεί να επικαλεστεί το συρρικνούμενο 41% όταν θα έχει απέναντί του όλους τους πολιτικούς αρχηγούς.

Και δεν τον φοβίζει μόνον το έγκλημα των Τεμπών αλλά όλα όσο έχει κάνει εδώ και πέντε χρόνια με την φτωχοποίηση των πολιτών, με την καταπάτηση του Συντάγματος, με τα σκάνδαλα, τις παρακολουθήσεις, με την ακρίβεια και με το χρήμα που φτάνει και γεμίζει τις τσέπες των ήδη ισχυρών.

Δεν έχει εξάλλου να επιδείξει τίποτα όταν τα ίδια τα ευρωπαϊκά επίσημα στοιχεία μας κατατάσσουν στον πάτο των «27» ενώ οι κίτρινες κάρτες από το Ευρωκοινοβούλιο και τους Ευρωπαϊκούς θεσμούς πολλαπλασιάζονται.

Μπορεί όμως και να μην σέβεται το Ευρωκοινοβούλιο αφού για τους «γαλάζιους» παρασύρεται από 3-4 «συριζαίους» για να κατακεραυνώνει με ψηφίσματα την κυβέρνησή του!

Ένας Μητσοτάκης απομονωμένος, εκτός προστατευμένου περιβάλλοντος είναι το τελευταίο που επιθυμεί το Μέγαρο Μαξίμου αφού βλέπει πως όλο το κτίσμα της εικονικής πραγματικότητας που έχει χτίσει ελέγχοντας την ενημέρωση, καταρρέει.

Οπότε όσο και αν επιμένουν, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα κινείται με συνοδεία, σε απολύτως προστατευμένο και αποστειρωμένο περιβάλλον, προσπαθώντας να ελέγξει την ενημέρωση, σε μια προσπάθεια μερικής αναστροφής του κλίματος.

Εξάλλου σε εικονική πραγματικότητα βρίσκεται εδώ και πέντε χρόνια.

Ίσως και περισσότερα…

Διαβάστε επίσης:

Αποκλειστικό: Η Μενδώνη ήξερε αλλά αδιαφόρησε για τις κλεμμένες αρχαιότητες του οίκου Christie’s

Τσίπρας στους Δελφούς: Ο Μητσοτάκης τρέχει μόνος του και κινδυνεύει να βγει δεύτερος (LIVE)

Ταμείο Ανάκαμψης: Υπό έρευνα η Ελλάδα για στημένους διαγωνισμούς ύψους 2,5 δισ. €

Κυριάκο θυμήσου όταν το 2016 ζητούσες εκλογές μετά από διπλή ήττα!

Τι θέλει η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου στο παζάρι;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter