Ο Μπακογιάννης, η κάμπια, η Ομόνοια και το βελονάκι! (Ηχητικό)

Ο Μπακογιάννης, η κάμπια, η Ομόνοια και το βελονάκι! (Ηχητικό)

Μας το έκρυβε ο Κώστας Μπακογιάννης, Δήμαρχος Αθηναίων…

Κάναμε διάφορα σενάρια για το λόγο που το γκαζόν του σιντριβανιού της Ομόνοιας ξεράθηκε, ή τουλάχιστον ένα μέρος του.

Η σιγή ιχθύος από το Δήμο που βέβαια ενημερώνει για άλλα θέματα πολύ γρήγορα, οδήγησε και μερικά ηλεκτρονικά μέσα να πουν πως δημιουργήθηκε κάποιο πρόβλημα στο σύστημα ύδρευσης. Ας ενημέρωνε από το Facebook ή το Instagram!

Σήμερα ωστόσο μιλώντας στον ΣΚΑΙ και ενώ παραδέχεται πως πετάξαμε από το παράθυρο 1-2 εκατομμύρια για τον Μεγάλο Περίπατο μας αποκαλύπτει το μυστικό:

Είναι μια κάμπια που το τρώει!

«Σχετικά με το γκαζόν στην Ομόνοια κάποια στιγμή ήρθε μια κάμπια και άρχισε να το σκοτώνει, να το καταστρέφει. Το αποτέλεσμα είναι ότι κιτρίνισε το γκαζόν», δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων που προς στιγμή το μπερδεύει με «ζαμπόν».

Και λέει και το παράπονό του για τα κοινωνικά δίκτυα που έγινε χαμός με το γκαζόν.

Λογικό, εκείνος να μπορεί να χρησιμοποιεί τα κοινωνικά δίκτυα για διαφήμιση, συγγνώμη, ενημέρωση, αλλά οι άλλοι μάλλον δεν θα πρέπει να εκφράζονται.

Και στη συνέχεια μας χωρίζει σε καλούς και κακούς για να μας πει πως εκείνος θέλει να φέρει μια νέα νοοτροπία στο Δήμο (όπως αυτή που βάψαμε τους δρόμους και βάλαμε φοίνικες σε ζαρντινιέρες).

  • Από τη μια μεριά εκείνοι που μπορεί να προτάξουν να ρίξουν ένα φάρμακο, δηλητήριο να σκοτώσουν τη κάμπια, αλλά θα είναι επικίνδυνοι για τους ανθρώπους…
  • Και εκείνους που προτιμούν τα βιολογικά μέσα και ακούν τους γεωπόνους.

Άσχετα αν τα βιολογικά μέσα υπάρχουν εδώ και χρόνια και δεν είναι ιδέα του Κώστα Μπακογιάννη.

Αλλά στο άκουσμα του γεωπόνου ο Άρης Πορτοσάλτε δίνει τα ρέστα του αφού επεμβαίνει για να πει πως ο γεωπόνος μπορεί να είναι ιδιώτες…

Το βελονάκι στα καλύτερά του! 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter