Ο N304 είναι ο καλύτερος δρόμος της Ευρώπης

Ο N304 είναι ο καλύτερος δρόμος της Ευρώπης

Αυτή τη στιγμή, αποτελεί τον καλύτερο δρόμο της Ευρώπης και το σπουδαιότερο από όλα, είναι πως δεν χρησιμοποιείται από πολλούς.

Κατεβαίνοντας τα βουνά στη βόρεια Πορτογαλία και περνώντας στο Parque Natural do Alvao, ο N304 μπορεί να είναι ο καλύτερος δρόμος της Ευρώπης. Είναι φαρδύς, έχει μια τέλεια οδική επιφάνεια, προσφέρει ρυθμικές στροφές και απίστευτη θέα. Το καλύτερο από όλα, οι άλλοι οδηγοί σπάνια τον χρησιμοποιούν.

«Σε τρεις ημέρες γυρισμάτων, είδαμε μόλις 20 αυτοκίνητα», δήλωσε ο δημοσιογράφος Στιβ Σατκλάιφ, που οδήγησε με το Ford Focus ST εκεί για το τελευταίο βίντεο της σειράς Greatest Driving Roads της Ευρώπης.

Καλή ποιότητα και φθηνά ξενοδοχεία σε συνδυασμό με τις μικρές καφετέριες, καθιστούν αυτό το γραφικό μέρος της Πορτογαλίας μια μεγάλη απόδραση για τους περιηγητές, καθώς και τους petrolheads, με καταρράκτες και τον ποταμό Όλο κοντά στο ξενοδοχείο, έτοιμο να τον εξερευνήσετε.

Το βίντεο είναι το 10ο της σειράς που στοχεύει να βρει τους καλύτερους ευρωπαϊκούς δρόμους και βαθμολογεί τον Ν304 με 57/60 σε έξι κατηγορίες, με μέγιστη βαθμολογία για τον παράγοντα συγκίνησης, τη φιλοξενία, το σκηνικό, το φαγητό και το ποτό. Αυτό κάνει τον πορτογαλικό δρόμο να έχει την υψηλότερη βαθμολογία μέχρι στιγμής, γεγονός που αποτελεί έναν ακόμη λόγο για να κάνετε το ταξίδι.

Όνομα δρόμου και χώρα

Transfagarasan Highway, Ρουμανία: 51

North York Moors, Αγγλία: 54

C462, Catalonia, Ισπανία: 56

D526, 926, Άλπεις, Γαλλία: 55

B500, The Black Forest, Γερμανία: 51

MA10, Μαγιόρκα, Ισπανία: 53

Atlantic Ocean Road, Νορβηγία: 53

Via Campocatino, Ιταλία: 53

Mountain Road, Isle of Man: 56

N304, Πορτογαλία: 57

Πηγή: Ford

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter