Ο Νικολόπουλος και το email του Π. Καμμένου…

Ο Νικολόπουλος και το email του Π. Καμμένου…

Είναι γνωστό στα πολιτικά και δημοσιογραφικά γραφεία πως όταν δεν κάνεις τα χατίρια του Πάνου Καμμένου, εκείνος αντιδρά σαν μικρό παιδί που του παίρνουν το γλειφιτζούρι από το στόμα.

Εδώ και λίγες ώρες από πηγή κοντά στον Νίκο Νικολόπουλο, έχω την πληροφορία ότι στο email του ανεξάρτητου βουλευτή, στις 8 παρά 15 σήμερα το πρωί, ήρθε ένα λιτό σχεδόν τηλεγραφικό μήνυμα που έγραφε επί λέξει:

«Νίκο μου, με συγχωρείς αλλά αυτά που μου ζητάς ως προαπαιτούμενα για την επανένταξή σου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ είναι πάνω από τις δυνάμεις μου και δεν μπορώ να τα ικανοποιήσω». Αποστολέας του ήταν ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος.

Δεν θέλω να πάρω θέση υπέρ η κατά κανενός εκ των δύο, μου είναι και οι δύο αντιπαθείς κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο έχουν επιλέξει να πολιτεύονται και για τις πολλές ακραίες – ακροδεξιές θέσεις που έχουν λάβει, αλλά στην περίπτωση αυτή υπάρχουν δύο εκδοχές – ερμηνείες:

Ή ο κ. Καμμένος, γνωρίζοντας ότι οι πιέσεις που ασκούσε στον κ. Νικολόπουλο όχι μόνο δεν απέδωσαν αλλά οδήγησαν τον δεύτερο στην κατάθεση μήνυσης, επιχείρησε με αυτό το email να «ξεπλύνει» τις όποιες ευθύνες του μεταφέροντας την μπάλα στο γήπεδο του ανεξάρτητου βουλευτή… (μη το θεωρείτε λίγο δεν είναι, κάποιοι μιλούν ακόμη και για σύλληψη Καμμένου σε περίπτωση που δεν υπήρχε η βουλευτική ασυλία).

Ή ο Νίκος Νικολόπουλος ζήτησε πράγματι ανταλλάγματα προκειμένου να διασώσει την Κ.Ο. των ΑΝΕΛ και τον Πάνο Καμμένο, τα οποία ο τελευταίος δεν μπορούσε να του δώσει. Το γιατί επέλεξε να του γνωστοποιήσει την αδυναμία του ο κ. Καμμένος μέσω email και όχι διά ζώσης, όπως θα ήταν φυσικό για ένα deal κάτω από το τραπέζι, πρέπει να μας το απαντήσει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Αυτά τα ολίγα επί του παρόντος, αλλά θα επανέλθω σύντομα με περισσότερες πληροφορίες για την πολυκατοικία που ψαρεύει ακροδεξιότερα της ΝΔ.    

Διαβάστε ακόμη: Στον Εισαγγελέα οι καταγγελίες Νικολόπουλου – Τα μηνύματα που αντάλλαξαν με τον Καμμένο (Photo)

Ο Νικολόπουλος κατέθεσε μήνυση κατά του Καμμένου για εκβιασμό

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter