Ο Ντέιβιντ Τζόνσον νέος αναβάτης της Honda Racing

Ο Ντέιβιντ Τζόνσον νέος αναβάτης της Honda Racing

Ο Αυστραλός Ντέιβιντ Τζόνσον θα είναι ο «ομόσταβλος» του Ίαν Χάτσινσον, καθώς η ιαπωνική εταιρεία προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν στους αγώνες δρόμου.

Στην ανακοίνωση πως ο Ντέιβιντ Τζόνσον θα είναι ο teammate του Ίαν Χάτσινσον στη Honda Racing, προχώρησε η εταιρεία. Η συγκεκριμένη προσθήκη έχει να κάνει με το πρωτάθλημα αγώνων δρόμου, με τους δύο αναβάτες να προετοιμάζονται για τα International North West 200 και Isle of Man TT. Αμφότεροι θα συμμετάσχουν στις κατηγορίες Superbike και Superstock 1000 με τη CBR1000RR Fireblade SP2, με την ομάδα να ετοιμάζει τη CBR600RR Supersport για τον Χάτσινσον.

Ο Τζόνσον έκανε το ντεμπούτο του στο ΤΤ το 2010 με τη Honda, καταφέρνοντας να είναι ο γρηγορότερος «ρούκι». Από τότε ο Αυστραλός έχει κατακτήσει τρεις τέταρτες θέσεις στη Mountain Course, ενώ βρέθηκε μια ανάσα από το βάθρο πέρυσι, στον αγώνα Superbike. Το καλύτερο αποτέλεσμά του ήταν μια τρίτη θέση πέρυσι στο Ulster GP και μια έβδομη στο NW200.

Σχετικά με τον Χάτσινσον, αυτός συνεχίζει τη συνεργασία του με τη Honda, ενώ αναρρώνει από τραυματισμό. Οδήγησε πολύ καλά το 2018 και πλέον ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν, έχοντας περισσότερες ώρες αγώνων στο ενεργητικό του.

Η Honda Racing ετοιμάζεται πια για το εντατικό πρόγραμμα δοκιμών, πριν μετάσχει στα σιρκουί δρόμου, αρχίζοντας με το North West 200 τον Μάιο (12-18). Εν συνεχεία, θα ακολουθήσει το Isle of Man TT (25-05/07-06).

Πηγή: Honda

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter