Ο Ντοβιτσιόζο δοκιμάζει στους τέσσερις τροχούς

Ο Ντοβιτσιόζο δοκιμάζει στους τέσσερις τροχούς

Ακολουθώντας τα βήματα των Τζον Σέρτις, Μάικ Χέιλγουντ και Τζόνι Σεκότο, ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο θα δοκιμάσει την τύχη του στους τέσσερις τροχούς και πιο συγκεκριμένα στο DTM.

«Αγαπώ τα αυτοκίνητα και αισθάνομαι τυχερός που θα αγωνιστώ με το Audi RS 5 DTM. Είναι δύσκολο να βρω χρόνο και να προετοιμαστώ κατά τη διάρκεια της σεζόν του MotoGP, αλλά ανυπομονώ να αγωνιστώ σε ένα τόσο υψηλού επιπέδου πρωτάθλημα, όπως είναι το DTM. Το αυτοκίνητο είναι εκπληκτικό, αλλά η πρόκληση διαφορετική, συγκριτικά με την Desmosedici GP και χρειάζεται να προετοιμαστώ. Ως εκ τούτου, έκανα πολλούς γύρους στον προσομοιωτή πριν το οδηγήσω για πρώτη φορά. Το Μισάνο είναι μια ιδιαίτερη πίστα για κάθε Ιταλό οδηγό και εκεί όπου σημείωσα μια απίστευτη νίκη πέρυσι. Είμαι ενθουσιασμένος και ευγνώμων για την ευκαιρία πο μου δίνεται», ανέφερε ο Ντοβιτσιόζο.

Πριν το ντεμπούτο του στο DTM, ο αναβάτης της Ducati θα έχει την ευκαιρία να οδηγήσει το αυτοκίνητο το 610+ ίππων στην πίστα του Μισάνο στις 22-23 Μαΐου.

Εκεί, θα οδηγήσει για λογαριασμό της ομάδας WRT Team Audi Sport και θα αντικαταστήσει τον Πιέτρο Φιτιπάλντι. Ο Βραζιλιάνος, που έκανε το ντεμπούτο του στο DTM στο Χόκενχαϊμ, αποσπώντας έναν πόντο, σημειώνοντας παράλληλα ρεκόρ γύρου στο DTM, θα χάσει τον αγώνα στο Μισάνο, διότι τις ίδιες ημερομηνίες (7-9 Ιουνίου), διεξάγεται το γκραν πρι της Formula 1 στον Καναδά.

Πηγή: Audi

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter