Ο Οικονόμου διαψεύδει Μητσοτάκη: Η αναδρομική επιστροφή της ρήτρας δεν αφορά επιχειρήσεις!

Ο Οικονόμου διαψεύδει Μητσοτάκη: Η αναδρομική επιστροφή της ρήτρας δεν αφορά επιχειρήσεις!

«Άνθρακας» αποδεικνύεται πολύ γρήγορα και μάλιστα από επίσημα κυβερνητικά χείλη ο «θησαυρός» των υποσχέσεων για επιστροφή χρημάτων και παροχές που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός στο διάγγελμά της Πέμπτης εν είδει απάντησης για τους φουσκωμένους λογαριασμούς ρεύματος και τη ληστρική ρήτρα αναπροσαρμογής, εν μέσω ενεργειακής κρίσης και ενός διογκούμενου κύματος ακρίβειας.

Διαβάστε επίσης: Λογαριασμοί ρεύματος: Επικοινωνιακό σόου της κυβέρνησης Μητσοτάκη μετά τα «ηλεκτροσόκ» στους καταναλωτές (Video)

Συγκεκριμένα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου μιλώντας στην εκπομπή «οι Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ τόνισε πως η αναδρομική επιστροφή χρημάτων σε τραπεζικούς λογαριασμούς αφορά αποκλειστικά φυσικά πρόσωπα και όχι επιχειρήσεις.

«Η επιστροφή χρημάτων σε τραπεζικούς λογαριασμούς αφορά φυσικά πρόσωπα» διευκρίνησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, απαντώντας σε ερώτηση ενός εκ των δύο δημοσιογράφων και επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά ότι είναι χιλιάδες οι πολίτες που αποκλείονται των -ανεπαρκών- κυβερνητικών μέτρων.

Χαρίτσης: Εξαγγελίες χωρίς αντίκρυσμα

Την ανεπάρκεια των κυβερνητικών εξαγγελιών, στο φόντο της εξειδίκευσης των μέτρων και του πρωθυπουργικού διαγγέλματος αναδεικνύει με ανάρτησή του στο Twitter και ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Χαρίτσης, κάνωντας λόγο για «εξαγγελίες χωρίς αντίκρισμα» και «καμία αναδρομική στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που επι μήνες πληρώνουν δυσβάσταχτους λογαριασμούς».

Ακολουθεί η ανάρτηση του Αλέξη Χαρίτση:

Η εξειδίκευση των μέτρων επιβεβαιώνει οριστικά: καμία αναδρομική στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που επι μήνες πληρώνουν δυσβάσταχτους λογαριασμούς.

Η ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας απαιτεί αποφασιστική στήριξη όχι ημίμετρα και εξαγγελίες χωρίς αντίκρισμα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter