Ο Οικονόμου (της αστυνομίας) έρχεται, ο Κυριάκος φεύγει

Ο Οικονόμου (της αστυνομίας) έρχεται, ο Κυριάκος φεύγει

Ένα αν μη τι άλλο ενδιαφέρον και συμβολικό γεγονός που γεννά ερωτήματα σημειώθηκε στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στα Σπάτα το πρωί του Σαββάτου.

Ηταν αμέσως μετά την ομιλία Θεοδωρικάκου, όταν στο βήμα προαναγγέλθηκε ο υφυπουργός του, Λευτέρης Οικονόμου. Λίγο πριν, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη είχε κάνει μια ομιλία που θύμιζε Χρυσοχοΐδη με… τη μάνικα στο χέρι.

“Αν κάποιες φορές για να εφαρμοστεί ο νόμος πρέπει να παρέμβει δημοσίως ο υπουργός, αυτό θα γίνεται. Αν κάποιοι ενοχλούνται, απλώς πρέπει να συνηθίσουν” ανέφερε χειροκροτούμενος ο αγαπημένος δημοσκόπος του Κυριάκου Μητσοτάκη, υπερασπιζόμενος τον εαυτό του για τις επικρίσεις που δέχθηκε για τις “παρεμβάσεις του για την καταγγελία βιασμού στην Κάλυμνο και το γατάκι της Αιδηψού.

Ωστόσο, το μεγάλο ενδιαφέρον ήταν αμέσως μετά την ομιλία Θεοδωρικάκου. Από τα μεγάφωνα ακούστηκε πως στο βήμα ανεβαίνει ο υφυπουργός του, Λ. Οικονόμου.

Εμβρόντητοι οι σύνεδροι και οι θεατές είδαν τον πρωθυπουργό να πετάγεται σαν ελατήριο από τη θέση του  στα έδρανα πίσω από το πόντιουμ, και να αποχωρεί από την  αίθουσα κακήν κακώς. Μάταια ο υφυπουργός του απηύθυνε χαιρετισμό, καθώς ήδη ο Κυρ. Μητσοτάκης είχε αποχωρήσει.

Σημειώνεται πως ο Λ. Οικονόμου έχει επιβιώσει όλων των ανασχηματισμών και των εκκαθαρίσεων στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Ομοίως έχει επιβιώσει και από τις επανειλημμένες  δημοσιογραφικές πληροφορίες που τον θέλουν πρωταγωνιστή σε πολλαπλά επεισόδια των Games of Thrones εντός ελληνικής αστυνομίας.

Ουδείς γνωρίζει πως και γιατί, όπως κανείς δεν γνωρίζει γιατί ο πρωθυπουργός έσπευσε να φύγει από την αίθουσα όταν στο βήμα ανέβηκε ο υφυπουργός του…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter