Ο Παναγιώτοπουλος διαψεύδει τον Γεωργιάδη στο documentonews.gr: «Ουδέποτε κατέθεσα αγωγή στο Δημόσιο»

Ο Παναγιώτοπουλος διαψεύδει τον Γεωργιάδη στο documentonews.gr: «Ουδέποτε κατέθεσα αγωγή στο Δημόσιο»

Μία συκοφαντία κατά του Ανδρέα Παναγιωτόπουλου επιφύλασσε ο Άδωνης Γεωργιάδης από το βήμα της Βουλής, με τον τομεάρχη Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ να τον διαψεύδει με δήλωση του στο documentonews.gr.

«Ολόκληρη Κοινοβουλευτική Ομάδα και δεν είχε ο ΣΥΡΙΖΑ να βάλει εισηγητή άλλον;» αναρωτήθηκε για τον κ. Παναγιωτόπουλο και ισχυρίστηκε πως ο βουλευτής Αχαΐας με τον ΣΥΡΙΖΑ είχε προσφύγει κατά του Δημοσίου το 2014 και συγκεκριμένα όταν ο κ. Γεωργιάδης -και πάλι με την ιδιότητα του υπουργού Υγείας- ζητούσε από τους γιατρούς του ΙΚΑ να αποφασίσουν σε διάστημα επτά ημερών αν θα διατηρήσουν το γραφείο τους ή τη δουλειά τους στον οργανισμό κοινωνικών ασφαλίσεων.

«Πήγατε το Δημόσιο στα δικαστήρια γιατί του ζήτησαν να διαλέξει ανάμεσα στον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα και έρχεσαι εσύ σήμερα να πεις ότι είναι κακό;» αναρωτήθηκε ο υπουργός με αφορμή την κατάργηση της κατάργησης της πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης των γιατρών του ΕΣΥ.

«Ουδέποτε κατέθεσα αγωγή»

Μιλώντας στο documentonews.gr, ο κ. Παναγιωτόπουλος διαψεύδει κατηγορηματικά τον υπουργό που έχει έξη στην κατασυκοφάντηση των πολιτικών του αντιπάλων.

«Ουδέποτε κατέθεσα αγωγή κατα του δημοσίου για να διατηρήσω το απογευματινό μου ιατρείο. Υπηρέτησα το δημόσιο σύστημα Υγείας από το 2014 μέχρι τη μέρα που εκλέχθηκα βουλευτής. Επέλεξα να μην έχω απογευματινό ιατρείο γιατί πιστεύω στο ΕΣΥ. Αλλά και οι χιλιάδες συνάδελφοι που προσέφυγαν, δικαιώθηκαν και επανήλθαν. Ο υπουργός γιατί δεν λέει κάτι για αυτό; Γιατί δεν τον συμφέρει», ήταν τα λόγια του.

«Ζητήστε συγγνώμη»

Επιπλέον, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Διονύσης Καλαματιανός, κάλεσε τον κ. Γεωργιάδη να ανακαλέσει και να ζητήσει συγγνώμη για τα ψεύδη που διατύπωσε κατά του κ. Παναγιωτόπουλου.

«Δεν έκανε αγωγή ο κ. Παναγιώτοπουλος, πρέπει να ζητήσετε συγγνώμη» είπε και σχολίασε την αντίφαση που θέλει τον υπουργό να θεσπίζει σήμερα όσα εκείνος στηλίτευε το 2014.

Διαβάστε επίσης: Πολάκης για Άδωνη: «Έχει κόψει αλυσίδα ο αδιευκρίνιστος λαδέμπορας και θαυμαστής του Παττακού» (Videos)

Αποκλειστικό: Η Μενδώνη ήξερε αλλά αδιαφόρησε για τις κλεμμένες αρχαιότητες του οίκου Christie’s

Τσίπρας στους Δελφούς: Ο Μητσοτάκης τρέχει μόνος του και κινδυνεύει να βγει δεύτερος (LIVE)

Ταμείο Ανάκαμψης: Υπό έρευνα η Ελλάδα για στημένους διαγωνισμούς ύψους 2,5 δισ. €

Κυριάκο θυμήσου όταν το 2016 ζητούσες εκλογές μετά από διπλή ήττα!

Τι θέλει η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου στο παζάρι;

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter