Ο Παναγιωτόπουλος αμφισβητεί τις ικανότητες Μητσοτάκη για τη διαχείριση των εθνικών θεμάτων

Ο Παναγιωτόπουλος αμφισβητεί τις ικανότητες Μητσοτάκη για τη διαχείριση των εθνικών θεμάτων

Νέα αμφισβήτηση των ικανοτήτων του πρωθυπουργού ως προς τα θέματα εξωτερικής πολιτικής και άμυνας από τον υπουργό Αμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο.

Συγκεκριμένα ενώ με περίπου 24 ώρες καθυστέρηση ο Παναγιωτόπουλος διέψευσε τον πρόεδρο της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν για τα όσα είπε την Τετάρτη περί συνεννόησης των δύο χωρών ώστε να μην πλησιάσει η Ελλάδα τα Ίμια ανήμερα της επετείου της κρίσης του 1996, στη συνέχεια κάρφωσε τον κυριάκο Μητσοτάκη ως προς το επίπεδο των συνεννοήσεών του με τον πρόεδρο της γείτονος χώρας.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία, εκτός αέρα, όπως αναφέρει η ηλεκτρονική σελίδα newpost.gr που είχε με τον Τάκη Χατζή, όπως ανέφερε ο ίδιος στον Alpha και την εκπομπή «Εκτός Γραμμής», τόνισε ότι δεν υπήρξε καμία συνεννόηση με την Τουρκία και πώς είναι ψέματα όσα υποστηρίζει ο Ερντογάν.

«Εμείς εκείνη τη μέρα, όλη την Παρασκευή, τρέχαμε με το θέμα του ερευνητικού και παρακολουθούσαμε αυτό», είπε χαρακτηριστικά στον δημοσιογράφο ο υπουργός Άμυνας και συνέχισε:

«Άλλωστε, αυτές οι συζητήσεις δεν γίνονται από εμένα. Αν γινόντουσαν θα ήταν σε πολύ υψηλό επίπεδο, αλλά δεν έγιναν ποτέ». 

Είναι η πολλοστή φορά που ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος αφήνει υπόνοιες για τις ικανότητες του Κυριάκου Μητσοτάκη να χειριστεί να εθνικά θέματα. 

Διαβάστε επίσης

Παναγιωτόπουλος διαψεύδει Μητσοτάκη: Θεωρεί πιθανό θερμό επεισόδιο με Τουρκία σε αντίθεση με τον πρωθυπουργό

«Σφάξε με αγά μου να αγιάσω» – Το μότο της εξωτερικής πολιτικής Μητσοτάκη

Ο Ερντογάν εκθέτει για ακόμη μια φορά τον Μητσοτάκη – Ζητήσαμε από την Ελλάδα να μην κάνει κίνηση στα Ίμια και ευχαριστούμε για αυτό

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter