Ο Πέτσας «αδειάζει» τον Β.Οικονόμου: «Δεν μπορούμε να πούμε ότι το νοικοκυριό που δεν μπορεί να τον πληρώσει είναι μπαταχτσής»

Ακόμα και ο Στέλιος Πέτσας έδειξε τη διαφωνία του με τη χυδαία δήλωση του Βασίλη Οικονόμου περί «τζαμπατζήδων».

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών μιλώντας στον ΑΝΤ1, «άδειασε» τον Βασίλη Οικονόμου λέγοντας ότι όταν έχουμε δεκαπλασιασμό της τιμής του ρεύματος δεν μπορούμε να πούμε ότι το νοικοκυριό είναι μπαταξής.

«Ότι είχε να πει ο κ. Οικονόμου, το είπε στην παρέμβαση του στην εκπομπή σας πριν λίγο. Όταν έχουμε έναν πολλαπλασιασμό της τιμής του ρεύματος, δεν μπορούμε να πούμε ότι το νοικοκυριό που δεν μπορεί να τον πληρώσει είναι μπαταχτσής. Άλλο είναι οι στρατηγικοί κακοπληρωτές. Γι΄ αυτό και η Κυβέρνηση έχει πάρει μέτρα στήριξης», είπε ο Στέλιος Πέτσας.

«Σε περιόδους όπως αυτή, είναι ακραία κίνηση η διακοπή της ηλεκτροδότησης και θα αφορά μόνο τους στρατηγικούς κακοπληρωτές, γιατί υπάρχουν πολλοί τρόποι διακανονισμού της οφειλής για όποιον θέλει να πληρώσει».

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα στην ίδια εκπομπή είχε εμφανιστεί ο Βασίλης Οικονόμου για να υποστηρίξει ότι απομονώθηκαν οι δηλώσεις του περί του τζάμπα που πέθανε ρίχνοντας το φταίξιμο στα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε επίσης

Ο Οικονόμου ρίχνει τώρα το φταίξιμο στη… μονταζιέρα του ΣΥΡΙΖΑ για τη δήλωση περί «τζαμπατζήδων»