Ο Πέτσας έδωσε διαφήμιση σε site με τελευταία είδηση τον «παππού Σαρκοζί» απ’ το 2010!

Ο Πέτσας έδωσε διαφήμιση σε site με τελευταία είδηση τον «παππού Σαρκοζί» απ’ το 2010!

Το wishmag.gr ευχήθηκε να πάρει διαφήμιση και ο Πέτσας του την έδωσε απλόχερα.

Ένα ακόμη παντελώς άγνωστο site το οποίο δεν είναι ενεργό εδώ και πάρα πολλά χρόνια φαίνεται πως πληρούσε τις προϋποθέσεις του Πέτσα και της κυβέρνησης ώστε να συμπεριληφθεί στη λίστα των ΜΜΕ και να πάρει χρήματα μέσω της καμπάνιας “Μένουμε Ασφαλείς”.

Δείτε επίσης: Για αυτά τα Μέσα πληρώνετε κύριε Πέτσα;

Πρόκειται για το site wishmag.gr (νούμερο 879 στη λίστα Πέτσα) που αξίζει να το επισκεφτείτε οι ίδιοι μόνο και μόνο για να δείτε τα “αντικειμενικά” κριτήρια με βάση τα οποία η κυβέρνηση Μητσοτάκη επέλεξε να μοιράσει τα χρήματα των ελλήνων πολιτών στο πλαίσιο της εκστρατείας για τον κορονοϊό.

Θα πρέπει βέβαια να κοπιάσετε για να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα αλλά και φυσικά να βρείτε κάποια επίκαιρη είδηση. Για την ακρίβεια, δεν θα βρείτε καμία επίκαιρη. Π.χ στην “θεματική ενότητα” showbiz διαβάζουμε ότι “οι πρωταγωνιστές του Twilight παραδέχτηκαν τη σχέση τους”, “το νέο τατουάζ της Leona Lewis” ενώ μαθαίνουμε ότι ο Σαρκοζί έγινε παππούς!

Τι και εάν αυτό συνέβη τον μακρινό Ιανουάριο του 2010, το site είναι το πλέον κατάλληλο, αξιόπιστο και έγκυρο για να προβάλει το μήνυμα “Μένουμε Ασφαλείς” στον κορονοϊό του 2020! Δέκα χρόνια μετά!

Αν και αυτός που κρύβεται πίσω από το wishmag.gr έχει να αναρτήσει σχεδόν μια ολόκληρη δεκαετία κάποια είδηση, δεν αμέλησε να τοποθετήσει 14 ολόκληρες φορές το banner “Μένουμε Ασφαλείς”.

Προφανώς και οι εκατομμύρια αναγνώστες του wishmag.gr αγωνιούν για τον κορονοϊό και περιμένουν να ενημερωθούν από τον έγκυρο ιστότοπο. Τί καλύτερο από την “θεματική ενότητα” με τίτλο “EDIT” και τα συνεχόμενα banner του “Μένουμε Ασφαλείς”.

Δεν χρειάζεται καν να αναφερθούμε στη μηδαμινή επισκεψιμότητά του.

Το site δεν διαθέτει σελίδα επικοινωνίας. Με μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο προκύπτει να εκδίδεται στην Κεντρική Ελλάδα ένα περιοδικό “Wish” από τον παρουσιαστή Σωτήρη Πολύζο. Γιόρτασε μάλιστα πρόσφατα τα 100 τεύχη του. Δεν ξέρουμε αν σχετίζεται το site με το περιοδικό. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter