Ο Πλεύρης, μέλος της Προανακριτικής για τη Novartis, παραδέχεται την ύπαρξη φωτογραφίας του με Μανιαδάκη (Audio)

Ο Πλεύρης, μέλος της Προανακριτικής για τη Novartis, παραδέχεται την ύπαρξη φωτογραφίας του με Μανιαδάκη (Audio)

Απέναντι στο αίτημα που έχει υποβάλει το ΚΙΝΑΛ να εξαιρεθούν τα δύο στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, (Παύλος Πολάκης και Δημήτρης Τζανακόπουλος) από την προανακριτική επιτροπή για την «σκευωρία» Novartis, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε σχολιάσει πως δεν μπορούμε να μπούμε στη λογική. Αναφέρουν μάλιστα «η επιχειρούμενη εξαίρεση βουλευτών είναι καταφανώς παράνομη, αντιθεσμική και συνιστά κοινοβουλευτικό πραξικόπημα».

Διαβάστε επίσης: Προανακριτική Novartis: Στο ΚΙΝΑΛ κανείς δεν συζήτησε με κανέναν την εξαίρεση Τζανακόπουλου-Πολάκη

Ο ίδιος ο Θάνος Πλεύρης, βουλευτής της ΝΔ ο οποίος μετέχει της προανακριτικής επιτροπής,  μιλώντας την Τρίτη το πρωί στο ραδιόφωνο του Alpha και στην εκπομπή του Τάκη Χατζή, παραδέχθηκε πως υπάρχει φωτογραφία του ιδίου με τον Νίκο Μανιαδάκη, πλην όμως τοποθέτησε χρονικά τις φωτογραφίες στην εποχή που συνυπήρχαν στο υπουργείο Υγείας ως σύμβουλοι του Άδωνη Γεωργιάδη. 

Όπως αναφέρει μάλιστα, υπήρχε φωτογραφία του με τον Νίκο Μανιαδάκη να πίνει καφέ στο Χίλτον τον οποίο «προφανώς εγνώριζε, γιατί ήταν στο υπουργείο Υγείας, όταν ήταν και εκείνος εκεί».

Η παραδοχή του Θ. Πλεύρη για τη συνάντηση και την ύπαρξη φωτογραφίας ουσιαστικά καίει την πρόταση, όπως είχε αποκαλύψει το Documento της Κυριακής την πρόταση του ΚΙΝΑΛ για εξαίρεση των Τζανακόπουλου – Πολάκη από την προανακριτική Επιτροπή αλλά ταυτόχρονα οδηγεί σε εξαίρεση από αυτήν του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

Οι μεθοδεύσεις του ΚΙΝΑΛ με τη άτυπη υποστήριξη της ΝΔ οδηγούν ουσιαστικά την Επιτροπή σε κυνήγι μαγισσών.

Διαβάστε επίσης: Ο χαμαιλέοντας του Novartis_Gate Ν. Μανιαδάκης – Οι οβιδιακές μεταμορφώσεις του κ. καθηγητή που βρίσκεται παντού και πάντα

Η αναφορά του Θάνου Πλεύρη στο 02:00′

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter