Ο πλήρης κατάλογος με τα 140 προαπαιτούμενα της συμφωνίας

Με όριο την 22α Μαΐου η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να επληρώσει τα προαπαιτούμενα της συμφωνίας της 2ας Μαΐου. Ο πλήρης κατάλογος δημοσιεύτηκε στο avgi.gr.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τα 140 προαπαιτούμενα πρέπει να εκπληρωθούν έως το το Eurogroup της 22ας Μαΐου προκειμένου να υπάρξει η πλήρης συμφωνία αλλά και έγκριση για την εκταμίευση της επόμενης δόσης.

AdTech Ad

Το έγγραφο που δημοσιεύει η avgi.gr έχει ημερομηνία 3 Μαΐου και ουσιαστικά είναι ο τελικός κατάλογος της προκαταρκτικής συμφωνίας. 

Περιγράφεται αναλυτικά το πακέτο μέτρων που θα πρέπει να ισχύσει από το 2018, αλλά και ποσοτικοποίηση της σύνθεση του πακέτου των αρνητικών αλλά και των θετικών μέτρων για τη διετία 2019-2020 ενώ αναφέρεται ρητά η υποχρέωση της Ελλάδας να περάσει από τη Βουλή και το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα για την περίοδο 2018-2021.

Πηγή: avgi.gr

(Ο κατάλογος είναι στα αγγλικά)

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.