Ο Πολάκης αποκαλύπτει τις τσάμπα διακοπές της Νικολάου

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook ο Παύλος Πολάκης, η Σοφία Νικολάου, που έχει απασχολήσει πρόσφατα με τις δηλώσεις της το πανελλήνιο (για τον Β. Δημάκη μεταξύ άλλων)… βρήκε τρόπο να κάνει διακοπές, η ίδια και η συνοδεία της, ενώ θα πληρώνει το δημόσιο.

Και η λυπητερή είναι κάπου 4.000 ευρώ, όπως αναφέρει ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα και τα έγγραφα:

«Η γενική γραμματέας Αντιεγκληματικής πολιτικής κυρία ΝΙΚΟΛΑΟΥ (η γνωστή από τις απευθειας αναθεσεις για καθαρισμό και απολύμανση των φυλακών με 800.000 ευρώ σε εταιρείες που διοργάνωναν συνέδρια ή είχαν συσταθεί τρεις μέρες πριν!!!!) ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ,

ΒΡΗΚΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΖΑΜΠΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΤΑΚΑΛΟΚΑΙΡΟ στέλνοντας το λογαριασμό στο Ελληνικό δημόσιο και τον ελληνικό λαό τελικά :

ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ,επίσκεψη και επιθεώρηση των φυλακών της ΚΩ ,υπογράφει για τον εαυτό της και τη συνοδεία-Ασφαλεια της , (4 άτομα και 2 υπηρεσιακά αυτοκίνητα χρηματικά εντάλματα πληρωμής ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΥΨΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 4 χιλιάδες ευρώ!!!!!!

για 9 (ολογράφως ΕΝΝΙΑ )μέρες εξοδα μετάβασης διαμονής και οδοιπορικών!!!!!!

Πόσο τσιπηδες και λιμαρια είναι τελικά αυτοί οι άριστοι που μας κυβερνουν!

Τζάμπα διακοπες το διάστημα 6-15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ (!!! ) για την κυρία ΝΙΚΟΛΑΟΥ και καλά για «συναντήσεις με υπηρεσιακούς του καταστήματος κράτησης της Κω».Θα τρελαθεί στη δουλειά δηλαδή στην καρδιά του Αυγούστου !φωτο2-9

ΥΓ και απ ότι βλέπω από τα ΧΕΠ ,αφαιρώντας εισιτήρια αεροπορικά και ημερήσια αποζημίωση δεν θα μείνει και σε κάνα ενοικιαζόμενο δωμάτιο … Κάπου που θα κοστίζει 300 ευρώ τη μερα θα μείνει .Γιατι το «καθήκον» θέλει καλοπέραση,βεβαίως-βεβαίως!

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ !!! Ο πολιτικός σας προϊστάμενος σας καλύπτει σε όλα αυτά;;(ρητορική η ερώτηση)»

Η γενική γραμματέας Αντιεγκληματικής πολιτικής κυρία ΝΙΚΟΛΑΟΥ (η γνωστή από τις απευθειας αναθεσεις για καθαρισμό και…

Gepostet von Παυλος Πολακης am Mittwoch, 29. Juli 2020