Ο πρόεδρος της Bugatti, Στέφαν Βίνκελμαν, κάνει την ανασκόπηση της χρονιάς

Ο πρόεδρος της Bugatti, Στέφαν Βίνκελμαν, κάνει την ανασκόπηση της χρονιάς

Η εταιρεία συμπληρώνει φέτος 110 χρόνια από την ίδρυσή της, με αποτέλεσμα ο πρόεδρός της, Στέφαν Βίνκελμαν, να προβαίνει στην ανασκόπηση του 2018, αποκαλύπτοντας πως στα σχέδια της φίρμας δεν είναι η παραγωγή ενός SUV.

Αρχικά, πάντως, ανέφερε. «Τα οχήματα της Bugatti συνδυάζουν το καλύτερο δύο κόσμων, καθώς η Chiron και η Divo είναι εντυπωσιακές. Ένα hypercar με ισχύ 1.500 ίππων και ροπή 1.600Nm, συνδυάζοντας απόδοση και εύκολη οδήγηση, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει ποιότητα και μεγάλη άνεση. Αυτός είναι ένας συνδυασμός που δεν έχει προηγούμενο στον χώρο της αυτοκίνησης. Η τελική ταχύτητα δεν αποτελεί προτεραιότητα για την Bugatti. Τα αυτοκίνητά μας μπορούν να κάνουν πολλά περισσότερα από το να επιταχύνουν απίστευτα και να οδηγούνται πολύ, πολύ γρήγορα».

Εν συνεχεία, αναφέρθηκε στην Chiron, της οποίας η παραγωγή των 500 μονάδων θα ολοκληρωθεί στα τέλη του 2021. «Η Chiron αποτελεί το τέλειο παράδειγμα των οχημάτων τριών κολονών της παράδοσης της Bugatti. Το super car συνδυάζει ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο δρόμου, όπως το διάσημο Τ 35, με την άνεση και την πολυτέλεια του Type 41 Royale και το design του Type 57 SC Atlantic».

Αναφορικά με το γεγονός πως από το 2020, οι Divo και Chiron θα παράγονται κάτω από την ίδια στέγη, ο Βίνκλεμαν σημείωσε. «Πρόκειται για μοναδικά αριστουργήματα της αυτοκίνησης και απλά είναι ασύγκριτα», είπε ο πρόεδρος της Bugatti και συνέχισε αναφορικά με το διαφορετικό που έχουν τα οχήματα της φίρμας. Αναφέρθηκε στην τέχνη στην ουσία, αφού ο πατέρας του ιδρυτή (Ετόρε Μπουγκάτι) ήταν αναγνωρισμένος καλλιτέχνης, ενώ ο αδερφός του, γλύπτης. «Αγωνιζόμαστε πάντα για την τελειότητα και την καλλιτεχνική τεχνολογία. Αυτή είναι η κινητήρια δύναμή μας και το οφείλουμε στην ιστορική μας μάρκα και στην ιδρυτική της ιδιοφυΐα, Ετόρε Μπουγκάτι. Η Bugatti Automobiles S.A.S. είναι μια γαλλική εταιρεία κατασκευής πολυτελών αυτοκινήτων, που έχει τις ρίζες της, όχι μόνο στην κατασκευή αυτοκινήτων, αλλά και στην τέχνη. Οι πελάτες μας μπορούν να βιώσουν αυτή την προσέγγιση στη σύνθετη εργασία, την καθαρή ισχύ και την άνεση των αυτοκινήτων μας».

Τέλος, για να εορταστούν τα 110 χρόνια από την ίδρυση της εταιρείας, η φίρμα ετοιμάζει κάποιες εκπλήξεις, όπως η παρουσίαση κάποιων μοντέλων, με τον Βίνκελμαν να διαψεύδει τις φήμες κατασκευής ενός SUV από τη μάρκα. «Δεν θα υπάρξει κανένα SUV από την Bugatti», κατέληξε.

Πηγή: Bugatti

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter