Ο ρατσιστής Μητροπολίτης Μόρφου συνεχίζει: Οι ομοφυλόφιλοι αναδύουν «μια μπόχα»!

Αφού οι ρατσιστικές και ομοφοβικές δηλώσεις του Μητροπολίτη Μόρφου, Νεόφυτου έκαναν «διεθνή καριέρα» γνωστοποιώντας τις... επιστημονικές του θέσεις περί του πως δημιουργούνται οι ομοφυλόφιλοι, αυτή τη φορά ενημερώνει το ποίμνιο πως βγάζουν και ιδιαίτερη μυρωδιά…

Δεν γνωρίζουμε προς τι η εμμονή του μητροπολίτη προς τους ομοφυλόφιλους, αλλά προφανώς κάποιοι θα τον ακούν, ενδεχομένως και θα παίρνουν στα σοβαρά τις μεσαιωνικές απόψεις του.

Μετά την επιλογή των ερωτικών επιθυμιών του εμβρύου μέσω του πρωκτικού σεξ της μητέρας(!) έρχεται να μας ενημερώσει πως οι «άγιοι άνθρωποι» μυρίζουν την «ξεχωριστή και διακριτική», όπως την αποκαλεί, μυρωδιά των ομοφυλοφίλων, σημειώνοντας πως η αρσενοκοιτία έχει συγκεκριμένη μυρωδιά.

Αυτή λοιπόν η «μπόχα» (όπως λέει) παύει να αναδύεται όταν πάρουν το δρόμο του Θεού και μάλιστα τότε ευωδιάζουν…

«Έχω ένα παράδειγμα» είπε ο μητροπολίτης Μόρφου και συνέχισε: «Πήγε ένας ομοφυλόφιλος σε ένα άνθρωπο του Θεού και, όπως πέρασε από δίπλα του, ο μοναχός του είπε. ‘"Ε, νεαρέ, έλα να σου πω. Σταμάτα αυτό που κάνεις. Θα κολλήσεις καμιά αρρώστια. Πηγαίνεις με διάφορους και κάνεις κάποια πράγματα". Ο νεαρός τον ρώτησε πώς το κατάλαβε. "Όπως πέρασες, βρομούσες. Έβγαινε μια μπόχα, έχεις συγκεκριμένη μυρωδιά που την γνωρίζω" του είπε ο μοναχός».

Με την προσευχή ο συγκεκριμένος ομοφυλόφιλος, σύμφωνα με τον μητροπολίτη Μόρφου, «θεραπεύτηκε. Δεν σας λέω παραμύθια, αυτοί είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας».

Το σχετικό απόσπασμα ανέβασε στο Facebook η κοινότητα της Accept-LGBTI Cyprus, σημειώνοντας πως τα λόγια του μητροπολίτη αποτελούν ξεκάθαρη ρητορική μίσους, αφού παρακινούν τους ανθρώπους να βλέπουν τους γκέι ως μιάσματα, μολυσμένους και επικίνδυνους για την κοινωνία.

Σημειώνουν μάλιστα: «Η Accept δε θα παραμείνει με σταυρωμένα τα χέρια, αφού εξετάζει νομικά μέτρα, τόσο απέναντι στη ρητορική αυτή, όσο και απέναντι στις πρακτικές μεταστροφής που πράττουν ορισμένοι ιερωμένοι.»

Ακόμα παραμένει το ερώτημα αν η επίσημη Εκκλησία, συγκεκριμένα της Κύπρου, ασπάζεται αυτό το αντιεπιστημονικό και ρατσιστικό κήρυγμά. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για την Εκκλησία της Ελλάδας.

Mητροπολίτης Μόρφου - conversion therapy - hate speech

-------------English follows------------- Οι gay αναδίδουν πνευματική ΜΠΟΧΑ! H βρομιά αυτή είναι ιδιαίτερη και διακριτή για τους αγίους ανθρώπους! Δια της προσευχής και της αποφυγής του σεξ όμως, μπορούν να αλλάξουν την μπόχα αυτή σε ευωδία και να "θεραπευτούν"! Τα λόγια αυτά αποτελούν ξεκάθαρη ρητορική μίσους αφού παρακινούν τους ανθρώπους να μας βλέπουν σαν μιασμένους, μολυσμένους και επικίνδυνους για την κοινωνία. Παράλληλα, ο εν λόγω μητροπολίτης ισχυρίζεται κάτι επιστημονικά ατεκμηρίωτο και αντιδεοντολικό: το ότι η ομοφυλοφιλία μπορεί να "θεραπευτεί" διά της πίστης και προσευχής. Πρόκειται για μια επικίνδυνη θέση που μπορεί να οδηγήσει πολλούς νέους και νέες στην αυτοκαταστροφή. Η Accept δε θα παραμείνει με σταυρωμένα τα χέρια, αφού εξετάζει νομικά μέτρα, τόσο απέναντι στη ρητορική αυτή, όσο και απέναντι στις πρακτικές μεταστροφής που πράττουν ορισμένοι ιερωμένοι. Gay people STINK spiritually! That smell is distinguish, betraying the gay people to holy men! However, if they abstain from sex and pray the gay away, they could be converted. This is a clear case of hate speech, pushing people to see us sick, filthy and dangerous to the society. At the same time, bishop claims something that it could be very harmful for young homosexual people, that homosexuality could be converted to heterosexuality through spiritual guidance. Accept will not stand by doing nothing to this hate speech and to conversion therapies of some Orthodox priests. Legal actions are being considered.

Gepostet von Accept - LGBTI Cyprus am Montag, 29. Juli 2019

Διαβάστε επίσης: Ο Μητροπολίτης Μόρφου ξέρει πώς «δημιουργούνται» οι ομοφυλόφιλοι: Από το πως κάνουν σεξ οι γονείς (Video)

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.