Ο ρέφερι του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ αποκάλυψε απειλητικά μηνύματα που δέχθηκε: «Θα σκοτώσουμε την οικογένειά σου»

Ο ρέφερι του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ αποκάλυψε απειλητικά μηνύματα που δέχθηκε: «Θα σκοτώσουμε την οικογένειά σου»

Ο Νορβηγός διαιτητής Έσπεν Έσκας που σφύριξε το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, το οποίο διεξήχθη στις 19 Φεβρουαρίου αποκάλυψε τα απειλητικά μηνύματα που δέχθηκε από Έλληνες οπαδούς. Το ντέρμπι έληξε με νίκη των γηπεδούχων με την Ένωση να έχει έντονα παράπονα, ζητώντας μεταξύ άλλων αποβολή του Ίνγκασον για φάουλ στον Λιβάι Γκαρσία.

Ο Εσκας μιλώντας στην ιστοσελίδα «VG» της πατρίδας του στάθηκε στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα του ντέρμπι, ενώ αναφέρθηκε και στα απειλητικά μηνύματα που έλαβε, μερικά εκ των οποίων έδωσε στο φως της δημοσιότητας.

«Θα σκοτώσουμε την οικογένειά σου, ORIGINAL 21», έγραφε ένα εξ αυτών, ενώ άλλο, του έλεγε: «Έλα στην Αθήνα μπασ@@@ και αν επιζήσεις από φόνο, θα είναι θαύμα. Ντροπή σου».

Ο ίδιος απάντησε πως: «Δεν είναι κάτι καινούργιο για μένα, οπότε το παίρνω πολύ χαλαρά. Αλλά στους δικούς μου ανθρώπους δεν αρέσει».

Για την ατμόσφαιρα που συνάντησε στην Τούμπα, είπε: «Το γήπεδο ήταν γεμάτο δύο ώρες πριν από τον αγώνα κι ένιωθες ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί αστυνομικοί, όσοι και οπαδοί, παρά το γεγονός ότι δεν επιτρέπονται φιλοξενούμενοι φίλαθλοι. Αυτοί οι αγώνες έχουν ένα ιστορικό βίας και μάλιστα δολοφονίας, επομένως απαγορεύονται οι μετακινήσεις οπαδών εκτός έδρας. Κι αυτό είναι, κατά κάποιο τρόπο, καλό για εμάς ως διαιτητές».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter