Ο Ρονάλντο επιστρέφει στην Γιουνάιτεντ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι φευγάτος από τη Γιουβέντους και όλα έδειχναν πως επόμενος σταθμός της υπέρλαμπρης καριέρας του θα είναι η Μάντσεστερ Σίτι με την οποία τα είχε βρει σχεδόν σε όλα. Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες στο κόλπο της απόκτησης του μπήκε και η Γιουνάιτεντ, ενώ φαίνεται πως οι πολίτες απέσυραν το ενδιαφέρον τους για τον 36χρονο σούπερ σταρ.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στην Αγγλία, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατέθεσε ήδη πρόταση συμβολαίου στον Ρονάλντο, μετά από παρότρυνση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Ο προπονητής – θρύλος της ομάδας μίλησε με τον Πορτογάλο και όλα δείχνουν πως η μεγάλη επιστροφή είναι θέμα χρόνου.

Σε δηλώσεις του ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ ανέφερε τα εξής: «Δεν περίμενα ότι ο Κριστιάνο θα άφηνε τη Γιουβέντους. Πάντα έχουμε καλή επικοινωνία. Ξέρω ότι ο Μπρούνο μιλάει μαζί τους και ξέρει πώς νιώθουμε όλοι για αυτόν. Αν ήταν να φύγει από τη Γιουβέντους, ξέρει ότι είμαστε εδώ. Ο Κριστιάνο είναι θρύλος για την ομάδα, είναι ο καλύτερος όλων των εποχών, αν θέλετε τη δική μου γνώμη μου. Ήμουν πολύ τυχερός που έπαιξα δίπλα του. Ας δούμε τι θα γίνει…».