Ο Σουμπίνιο στη Σάο Καετάνο!

Ο Σουμπίνιο στη Σάο Καετάνο!

Ο Μαρινάλντο Σίσερο Ντα Σίλβα, γνωστός στο ευρύ φίλαθλο ελληνικό κοινό, ως Σουμπίνιο, αφού επί μία δεκαετία αγωνίστηκε στην Ελλάδα και στο Αζερμπαϊτζάν, επέστρεψε στη Βραζιλία και μόλις χθες πήρε μεταγραφή στη Σάο Καετάνο!

Ο 32χρονος πλέον Σουμπίνιο είχε έρθει πρώτη φορά στην Ελλάδα το 2009, για λογαριασμό του Εθνικού. Την επόμενη σεζόν αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό με τον οποίο υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο. Όμως αν και μετείχε στις καλοκαιρινές προετοιμασίες εντούτοις δεν έπαιξε σε επίσημο ματς και δινόταν κάθε χρόνο δανεικός σε άλλη ομάδα (Πανσερραϊκός, ΟΦΗ, Λεβαδειακός, Ατρόμητος). Μόλις έληξε το συμβόλαιο του με ους «ερυθρόλευκους» έφυγε για το Αζερμπαϊτζάν όπου αγωνίστηκε μια τριετία στην Καραμπάγκ.

Το 2016 ο Σουμπίνιο επέστρεψε στην Ελλάδα και υπέγραψε στον Ατρόμητο από όπου δόθηκε δανεικός στη συνέχεια στον Λεβαδειακό, που ήταν και ο τελευταίος ελληνικός σταθμός του (αγωνίστηκε μέχρι το Νοέμβριο του 2018). Επέστρεψε στη Βραζιλία, αρχικά για λογαριασμό της Ίντερ ντε Λιμέιρα και χθες (9/7) υπέγραψε στη Σάο Καετάνο όπου υποσχέθηκε «να κερδίσει τίτλους και να βάλει το όνομά του στη χρυσή λίστα του συλλόγου»…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter