Ολυμπιακός – Άστον Βίλα: Αντίστροφη μέτρηση για το νέο ραντεβού με την ιστορία – Πού θα δείτε το ματς

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα: Αντίστροφη μέτρηση για το νέο ραντεβού με την ιστορία – Πού θα δείτε το ματς

Λίγες ώρες απομένουν για τη σέντρα του Ολυμπιακός – Άστον Βίλα, ενός ιστορικού ματς για τους «ερυθρόλευκους» αλλά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sports 2.

Η ομάδα του Μεντιλίμπαρ θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί την επική νίκη με 4-2 επί των Άγγλων στο «Villa Park» ώστε να παραστεί στον μεγάλο τελικό του Conference League στην Opap Arena (29/5) απέναντι στη Φιορεντίνα.

Οι θύρες στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» άνοιξαν στις 19:00, με τις εξέδρες του φαληρικού σταδίου να γεμίζουν από λεπτό σε λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι θα έχουν τη συμπαράσταση 1.500 φίλων τους. Ήδη έχει γεμίσει το ένα πέταλο από τους φίλους του Ολυμπιακού, ενώ ο κόσμος συρρέει και στις υπόλοιπες θύρες.

«Η Αστον Βίλα έχει αυτή την βρετανική νοοτροπία και παρόλο που είναι με δυο γκολ πίσω, ποτέ δεν θα σκεφτούν ότι τελείωσε το ματς. Εχουμε παίξει απλώς το πρώτο ημίχρονο των ημιτελικών. Ξέρω ότι θα βγουν ακόμα πιο δυνατοί στον επαναληπτικό και έχω προειδοποιήσει τα παιδιά ότι πρέπει να είμαστε έτοιμοι για οποιαδήποτε αντίδραση. Το ότι φύγαμε από το Βίλα Παρκ με προβάδισμα δύο τερμάτων ήταν πολύ σημαντικό και θα μας βοηθήσει στο δεύτερο ματς, αλλά η Βίλα πιστεύει ακόμα ότι μπορεί να το γυρίσει. Γράψαμε ιστορία την περασμένη εβδομάδα, κάναμε το πρώτο βήμα. Αλλά χρειάζεται ακόμα πολύ δουλειά στο δεύτερο παιχνίδι. Ολοι είναι προφανώς πολύ χαρούμενοι και είναι σημαντικό να κερδίζεις στο πρώτο ματς», δήλωσε στη Sun ο αμυντικός του Ολυμπιακού Ομάρ Ρίτσαρντς.

Στο στρατόπεδο της Αστον Βίλα ο προπονητής της Ουνάι Εμερι θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή για την συμμετοχή του Αργεντινού τερματοφύλακα και παγκόσμιου πρωταθλητή, Εμιλιάνο Μαρτίνες, ενώ εξαιρετικά αμφίβολοι είναι οι Ρότζερς, Τζανιόλο και Τίλεμανς.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα:  Οι οδηγίες στους φιλάθλους

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter