WSJ: «Οι ΗΠΑ φοβούνται ότι τα υποθαλάσσια καλώδια είναι ευάλωτα στην κινεζική κατασκοπεία»

WSJ: «Οι ΗΠΑ φοβούνται ότι τα υποθαλάσσια καλώδια είναι ευάλωτα στην κινεζική κατασκοπεία»

Στη Γαλλίαη Le Figaro γράφει: «Η Νέα Καληδονία σταδιακά ανακτά τον έλεγχο». Οι δυνάμεις ασφαλείας ανέλαβαν δράση την Κυριακή για να ξεκινήσουν την αποκατάσταση της «δημοκρατικής τάξης» στο αρχιπέλαγος, διαλύοντας τα οδοφράγματα στο δρόμο μεταξύ Νουμέα και αεροδρομίου. Στη Liberation διαβάζουμε: «Τζουντίθ Γκοντρές: Το είδωλο του κυκλώνα #MeToo». Η ηθοποιός πρωτοστατεί στο κίνημα για την απελευθέρωση του λόγου στον κινηματογράφο και όχι μόνο. «Θέλω να ανατινάξω τα πάντα», δήλωσε.

Στις ΗΠΑ, η Washington Post έχει σήμερα τίτλο: «Η ζωή στην Ταϊβάν: Θορυβώδης και περήφανη». Η Ταϊβάν ζει στη σκιά του πολύ μεγαλύτερου, ισχυρότερου και επιθετικού γείτονά της, της Κίνας. Ενός γείτονα που δεν διστάζει ποτέ να του υπενθυμίσει πόσο μεγαλύτερος και ισχυρός είναι. Στη Wall Street Journal διαβάζουμε: «Οι ΗΠΑ φοβούνται ότι τα υποθαλάσσια καλώδια είναι ευάλωτα στην κατασκοπεία από κινεζικά επισκευαστικά πλοία». Μια ασυνήθιστη προειδοποίηση από αξιωματούχους των ΗΠΑ στις εταιρείες τηλεπικοινωνιών.

Στη Βρετανία, ο Guardian γράφει: «Πρώην υπουργοί προειδοποιούν ότι τα πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου θα καταρρεύσουν χωρίς υψηλότερα δίδακτρα ή χρηματοδότηση». Οι αντιπρυτάνεις και πρώην υπουργοί προειδοποιούν ότι η ταμειακή κρίση που αντιμετωπίζουν τα πανεπιστήμια είναι τόσο σοβαρή, που η επόμενη κυβέρνηση θα πρέπει να αυξήσει επειγόντως τα δίδακτρα ή τη χρηματοδότηση, για να αποφύγει τη χρεοκοπία εντός δύο ετών..

Στην Ιταλία, η Corriere della Sera αναφέρει: «Ιράν, το δράμα του προέδρου». Έπεσε το ελικόπτερο στο οποίο επέβαιναν ο Εμπραχίμ Ραϊσί και ο ΥΠΕΞ Χοσεΐν Αμίρ-Αμπντολαχιάν.

Στην Ισπανία, η El Pais γράφει: «Διπλωματική κρίση μετά την επίθεση του Μιλέι στη σύζυγο του Σάντσεθ». Ο Μιλέι αποκάλεσε τη Μπεγκόνα Γκόμεζ «διεφθαρμένη» κατά τη διάρκεια μιας συγκέντρωσης στη Μαδρίτη.

Διαβάστε επίσης:

Σλοβακία: Ενδείξεις ότι ο δράστης της απόπειρας δολοφονίας κατά του Φίτσο «δεν ενήργησε μόνος»

«Γαλάζιες» κωλοτούμπες στα νερά των Πρεσπών – Κάθε ακροατήριο και άλλη γλώσσα από τον Μητσοτάκη

Βομβαρδισμοί χωρίς έλεος στη Γάζα – Ο Μπάιντεν λέει ότι εργάζεται για «νέα λύση δύο κρατών»

Ιράν: Ανασύρθηκε η σορός του Ιρανού προέδρου Εμπραχίμ Ραϊσί – Αρνείται κάθε ανάμειξη το Ισραήλ

Το Κράτος Δικαίου ισχύει για όλους – Χαμάς και Ισραήλ ενώπιον του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου

Μηνυτήρια αναφορά κατά Αυγενάκη στον Άρειο Πάγο από Κόκκαλη και Αυλωνίτη για την υπόθεση ΕΛΓΟ Δήμητρα που αποκάλυψε το Documento

Προσκλητήριο ΣΥΡΙΖΑ για προοδευτικό μέτωπο – Κεχαγιά: «Μετά τις ευρωεκλογές το κόμμα θα ανοίξει διάπλατα…» (video)

Ο Μητσοτάκης και η Ούρσουλα στα Κάτω Πετράλωνα

Ο Άρειος Πάγος πλυντήριο µαφιόζων

Κύρτσος: Νέα Δημοκρατία και VMRO είναι «αδελφά κόμματα» στο ΕΛΚ

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter