Ολυμπιακός – Άστον Βίλα: Τι ώρα ανοίγουν οι θύρες – Οι οδηγίες στους φιλάθλους

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα: Τι ώρα ανοίγουν οι θύρες – Οι οδηγίες στους φιλάθλους

Οδηγίες στους φιλάθλους εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ. για το αποψινό ματς Ολυμπιακός – Άστον Βίλα στα ημιτελικά του Conference League.

Όπως σημειώνεται, οι θύρες του «Γ. Καραϊσκάκης» θα ανοίξουν στις 19:00.

Η ΕΛ.ΑΣ. καλεί τους φιλάθλους να «προσέλθουν έγκαιρα στο στάδιο και να είναι εφοδιασμένοι με εισιτήριο και έγγραφο ταυτοπροσωπίας (αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο-πρωτότυπα) για την πραγματοποίηση των προβλεπόμενων ελέγχων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

«Ενόψει του ποδοσφαιρικού αγώνα UEFA Europa Conference League, που θα διεξαχθεί σήμερα 9 Μαΐου 2024 και ώρα 22:00 στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης», μεταξύ των ομάδων «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ASTON VILLA» και αποσκοπώντας στην ομαλή διεξαγωγή του, στη διευκόλυνση άφιξης και αναχώρησης των θεατών, καθώς και στην αποφυγή άσκοπης ταλαιπωρίας τους, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

Να μην προσέρχονται στο γήπεδο φίλαθλοι, που δεν διαθέτουν εισιτήριο, ενώ περιμετρικά της αθλητικής εγκατάστασης θα έχουν αναπτυχθεί αστυνομικές δυνάμεις, που θα πραγματοποιούν αυστηρούς προελέγχους.

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 19:00.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι θεατές (τόσο οι ενήλικοι όσο και οι συνοδευόμενοι ανήλικοι) να προσέλθουν έγκαιρα στο στάδιο και να είναι εφοδιασμένοι με εισιτήριο και έγγραφο ταυτοπροσωπίας (αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο-πρωτότυπα) για την πραγματοποίηση των προβλεπόμενων ελέγχων.

Επιπλέον, θα πραγματοποιηθούν στο οδικό δίκτυο περιμετρικά του γηπέδου οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες και για τον απολύτως αναγκαίο χρόνο. Για τον λόγο αυτό, παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να συνεργάζονται με τους εκτελούντες υπηρεσία τροχονόμους».

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα: «Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα» – Η πιθανή ενδεκάδα, πού θα δείτε το ιστορικό ματς

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter