Ο Σπαλιάρας προσπαθεί να τα «μαζέψει» και βάζει στη θέση των «λαθρομεταναστών» τους… άστεγους! (Video)

Ο Σπαλιάρας προσπαθεί να τα «μαζέψει» και βάζει στη θέση των «λαθρομεταναστών» τους… άστεγους! (Video)

Είναι μία από τις περιπτώσεις που ταιριάζει το «άστο να πάει στα κομμάτια…»

Ο λόγος για τον Γιάννη Σπαλιάρα, που προσπάθησε να ανασκευάσει την απαράδεκτη πρόσφατη δήλωσή του, ότι οι συμμετέχοντες στο Survivor ταλαιπωρήθηκαν πιο πολύ από τους «λαθρομετανάστες». Μετά τη θύελλα αντιδράσεων που ξέσπασε, το γνωστό μοντέλο, μιλώντας στο “Πρωινό” του ΑΝΤ1, προσπάθησε να εξηγήσει τι ακριβώς εννοούσε, μόνο όμως για να κάνει τα πράγματα χειρότερα καθώς κατάφερε εκτός από τους πρόσφυγες να εμπλέξει και τους άστεγους!

«Έκανα μια ατυχέστατη δήλωση που είπα ότι οι λαθρομετανάστες είναι πιο τυχεροί από εμάς, εννοούσα τις συνθήκες διαβίωσης και όχι τις καταβολές και το κίνητρο που έχει ο καθένας και το background». Ως εδώ, ας πούμε καλώς, ο Γιάννης κατάλαβε ότι έκανε λάθος και προσπάθησε να το διορθώσει, άσχετο αν μάλλον δεν τα κατάφερε. Αλλά δυστυχώς ο Σπαλιάρας δεν αρκέστηκε σε αυτό…

«Εγώ το είπα θέλοντας να δείξω ότι νοιώθαμε σαν άστεγοι», είπε, καταφέρνοντας να εμπλέξει στη σύγκριση με τους καλοπληρωμένους παίκτες του Survivor και τους άστεγους! «Εννοούσα τους άστεγους» είπε και σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, και συνέχισε ασταμάτητος: «Όταν βρέχεσαι για τρεις μέρες και έχεις στο νου σου πώς ζουν οι άστεγοι σκεφτόμουν ότι οι άστεγοι χώνονται σε μια πολυκατοικία και αποφεύγουνε το νερό»(!), θεωρώντας μάλλον ότι οι άστεγοι είναι κάποιοι είδους… πρότζεκτ. Λίγο πριν κλείσει μάλιστα, και ενώ ζητούσε συγγνώμη για την περίπτωση που πρόσβαλε τους πρόσφυγες, ανέφερε ξανά ότι «εννοούσα τις συνθήκες διαβίωσης και ότι νοιώθαμε σαν άστεγοι».

Όπως είπαμε, άστο ρε Γιάννη, άστο να πάει στα κομμάτια… 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter