Ο Τατσόπουλος βλέπει «μαζικό κρετινισμό» και ξαναενοχλείται από τη Μποφίλιου

Ο Τατσόπουλος βλέπει «μαζικό κρετινισμό» και ξαναενοχλείται από τη Μποφίλιου

Δεν «χόρτασε» τον εαυτό του ο Πέτρος Τατσόπουλος στην πρώτη του επίθεση κατά της Νατάσσας Μποφίλιου και είπε να την επαναλάβει, αυτήν τη φορά σχολιάζοντας την απάντησή της στα σχόλια τόσο τα δικά του, όσο και του Κωνσταντίνου Μπογδάνου.

Συνεχίζοντας το ειρωνικό του στυλ μίλησε για «έκθεση τρίτης δημοτικού», για «πολιτικό παλιμπαιδισμό», αλλά και για «μαζικό κρετινισμό», κατεφεύγοντας στο Facebook.

Ιδού η νέα του έκθεση, παρντόν, ανάρτηση:

«Διάβασα προ ολίγου και την απάντηση της Μποφίλιου στα σχόλιά μας. Ψάχνω να βρω κι εγώ μια έκθεσή μου για να της ανταπαντήσω, από την τρίτη δημοτικού, γύρω από τα αγαθά της αποταμίευσης, αλλά γαμώτη δεν την βρίσκω. Δεν ξέρω, βρε παιδιά. Σε καλό να μας βγει αυτός ο πολιτικός παλιμπαιδισμός, ο Τρότσκι αγκαλιά με τον Στάλιν, το αντάρτικο στο Βουνό με τον Ηγέτη, η δικτατορία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και, μόλις σφίγγουν οι κώλοι, να πετάμε και μια Ευρώπη των Εθνών για ξεκάρφωμα, έρωτα, επανάσταση και “στάσου, μύγδαλα”. Ειλικρινά, εύχομαι εκ βαθέων, σε καλό να μας βγει. Μονάχα μην αποφασίσει ποτέ κανείς να ασχοληθεί σοβαρά μαζί μας. Με τέτοιο μαζικό κρετινισμό. Μια χαψιά θα μας κάνει. Βενσερέμος και Κάτω τα Φαρμάκια. Καληνύχτα».

https://www.facebook.com/petros.tatsopoulos/posts/1550367891717163?pnref=story

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter