Ο Τσιάρτας πήγε στον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο να ξεσπάσει για τη… «σημαία που δεν είναι χαρτομάντιλο»

Ο Τσιάρτας πήγε στον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο να ξεσπάσει για τη… «σημαία που δεν είναι χαρτομάντιλο»

Τώρα που άφησε τα γήπεδα ο Βασίλης Τσιάρτας και έγινε πλέον περσόνα στο Facebook, να’σου την και η επίσκεψη στον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.

Για να διατυμπανίσει, φυσικά, το “δίκιο” του. Αυτό που ξεκίνησε να λέει όταν πέρασε το νομοσχέδιο για την ταυτότητα φύλου, θυμάστε; Τότε που εξίσωσε το δικαίωμα στον προσδιορισμό φύλου από τα 15 με την… παιδεραστία. Το δεύτερο “δίκιο” του Τσιάρτα ήταν τότε που τα έβαλε με τον 11χρονο Αμίρ.

Και ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος τον δέχτηκε στο δικό του γήπεδο για ένα φιλικό ματσάκι. Ασίστ αρχιεπισκόπου και γκολ ο Τσιάρτας. Τι ότι η σημαία δεν είναι χαρτομάντιλο είπε, τι ότι τα “προβληματικά” παιδιά συνδέονται με τη “νέα τάξη πραγμάτων” είπε.

Αυτό που ξέχασε να πει, είναι πως ο παίκτης που λατρεύτηκε από την προσφυγική ΑΕΚ, αν έχει κάποιο χρέος είναι αυτό που έχουμε όλοι: Να προφυλάσσουμε τα παιδιά από τις κακοτοπιές. Όλα τα παιδιά. Κι αυτά που τα έδειραν επειδή δεν ήταν… “κανονικά”, εκείνα που τα έδιωξαν οι βόμβες από την πατρίδα τους, όλα.

Το δεύτερο πράγμα που ξέχασε να πει ο Βασίλης Τσιάρτας, είναι ότι οι κάποιες αθλητικές ακαδημίες στην χώρα άνοιξαν τις πόρτες τους στα προσφυγόπουλα και πως ακόμα περισσότεροι σύνδεσμοι στήριξαν αυτά τα παιδιά. Κι όχι εκείνους που σπάνε τα τζάμια των σπιτιών τους.

Ωστόσο, το ματσάκι έληξε χι, με το αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο να αναφέρει ότι θα γίνει μεσοπρόθεσμα μια ακαδημία ποδοσφαίρου με υπεύθυνο τον Βασίλη Τσιάρτα…

Οπότε όλα πήγαν… “καλά”.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter