Ο Τσίπρας προτείνει σε Βορίδη… να πάρει τηλεοπτική εκπομπή για τα Χριστούγεννα (Video)

Ο Τσίπρας προτείνει σε Βορίδη… να πάρει τηλεοπτική εκπομπή για τα Χριστούγεννα (Video)

Μέσα από τη Βουλή απάντησε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας στις γραφικές, ψηφοθηρικές αλλά και επικίνδυνες δηλώσεις του Μάκη Βορίδη με αφορμή τη συμφωνία της Εκκλησίας με την κυβέρνηση.

Τότε ο Μάκης Βορίδης είχε προχωρήσει στο αφήγημα πως ο Τσίπρας θα αφαιρέσει και το… σταυρό από τη σημαία αλλά και πως κινδυνεύουν, σταυροί, φάτνες αλλά και τα ίδια τα Χριστούγεννα!

Βέβαια οι ανεκδιήγητες «δηλώσεις» του Μάκη Βορίδη στο ΣΚΑΙ έτυχαν της ανάλογης υποδοχής από τα κοινωνικά δίκτυα, αλλά ήρθε και η ώρα του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα να του απαντήσει.

Έτσι ο πρωθυπουργός πέραν των άλλων πρότεινε -μετά τον Άδωνη Γεωργιάδη- να πάρει εκπομπή στην τηλεόραση και ο Μάκης Βορίδης!

«Βλέπω τις τελευταίες μέρες ελλείψει αφηγήματος καταστροφολογίας, προβεβλημένα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης όπως ο κ. Βορίδης, να επιδίδεται στο αφήγημα της παραδοξολογίας. Θα του πρότεινα να πάρει και εκείνος μια εκπομπή στην τηλεόραση όπως ο κ. Γεωργιάδης μαζί με τον άλλον τον γραφικό που μιλάει για τα Νεφελίμ και για την γενιά των Ελ, για να λέει πώς θα καταργήσουν ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ τα Χριστούγεννα και τις γιορτές της Ορθοδοξίας» τόνισε ο Πρωθυπουργός.

«Με αυτά που λένε τα στελέχη σας στερείστε και στοιχειώδους σοβαρότητας, γίνεστε γραφικοί και σας βλέπει ο λαός και σας κρίνει» είπε ο κ. Τσίπρα απευθυνόμενος στην πτέρυγα της ΝΔ.

Διαβάστε ακόμα: Τσίπρας τρολάρει ΝΔ: Ένα-ένα θα τα ψηφίσετε τα μέτρα του… τέταρτου μνημονίου

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter