Ο χαμογελαστός Πλεύρης στην κοπή πίτας των 16.000 ευρώ της ΕΝΕ και οι γκρίνιες

Ο χαμογελαστός Πλεύρης στην κοπή πίτας των 16.000 ευρώ της ΕΝΕ και οι γκρίνιες

Πραγματοποιήθηκε τελικά η κοπή της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στην αίθουσα της Λέσχης Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ). Πρόκειται για την εκδήλωση, που είχε στηλιτεύσει σε δημοσίευμα το documentonews.gr

Διαβάστε επίσης: «Γαλάζιο πάρτι» με τα λεφτά νοσηλευτών

η οποία κόστισε περί τα 16.000 ευρώ (Για την ακρίβεια 15.868 ευρώ μαζί με την ενοικίαση της αίθουσας). Ένα ποσό αρκετά υψηλό για κοπή πίτας και μάλιστα τέτοια περίοδο, δεδομένου ότι χιλιάδες νοσηλευτές είναι σε αναστολή και οι πόροι της ΕΝΕ προέρχονται από τις εισφορές των μελών της. Άρα ψιθυρίζουν αρκετοί νοσηλευτές τα χρήματα αυτά θα μπορούσαν να δοθούν σε άλλες δράσεις που να αφορούν την έμπρακτη στήριξη των νοσηλευτών.

Το παρών στην κοπή της πίτας έδωσε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης. Χαμογελαστός, ο υπουργός φωτογραφήθηκε με τους συνδικαλιστές της ΕΝΕ, παρουσία του «γαλάζιου» προέδρου Δημήτρη Σκουτέλη. Η παρουσία του υπουργού βέβαια μπορεί να χαιρετίστηκε από τους συνδικαλιστές της ΕΝΕ αλλά από ότι μαθαίνουμε δεν άρεσε και ιδιαίτερα σε αρκετούς νοσηλευτές που δεν σχετίζονται με την τωρινή διοίκηση της ΕΝΕ.

Άλλωστε η κυβέρνηση σε ότι αφορά την Υγεία δεν διάγει και τις καλύτερες μέρες σε ότι αφορά τη δημοφιλία της. Γενικότερα γιατροί και νοσηλευτές είναι στα «κάγκελα» με την στάση της κυβέρνησης Μητσοτάκη στο θέμα της πανδημίας και τη στήριξη που παρείχε στο δημόσιο σύστημα Υγείας. Αρκετοί υγειονομικοί, μεταξύ αυτών και νοσηλευτές βράζουν. Άκόμη και όσοι προέρχονται από το χώρο της ΝΔ. «Θα τα πούμε στην κάλπη, λένε». Και η αλήθεια είναι ότι η «γαλάζια βάση» έχει αποδείξει πως όταν ξεπεραστούν κάποια πράγματα σε ότι αφορά τη δική της πολιτική κοσμοθεωρία δεν διστάζει να μην πάει καν στην κάλπη την ώρα των εκλογών. Όπως έκανε το 2009 με τον Κώστα Καραμανλή και γενικά όπως έκανε σε ουκ ολίγες αναμετρήσεις την εποχή των Μνημονίων. Ε, τώρα σε αυτό αν σκεφτεί κανείς και τον τωρινό υπουργό Υγείας να ποζάρει σε πίτες που κόστισαν περί τα 16.000 ευρώ αντιλαμβάνεστε.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter