O «χονδρός» της συμμορίας παραδόθηκε μέσω… της εκπομπής της Στεφανίδου – (Video)

O «χονδρός» της συμμορίας παραδόθηκε μέσω… της εκπομπής της Στεφανίδου – (Video)

O 38χρονος Ανδρέας Τουρνάς, που αναζητείτο από την αστυνομία κατηγορούμενος για συμμετοχή στη συμμορία του «κοντού» και του «ψηλού» η οποία πραγματοποιούσε ένοπλες ληστείες σε καταστήματα της Αττικής, εμφανίστηκε, σήμερα στην τηλεοπτική εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και αφού υποστήριξε ότι είναι αθώος παραδόθηκε.

Σημειώνεται πως οι δύο άλλοι έχουν ήδη συλληφθεί, ενώ έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, έπειτα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, όλα τα στοιχεία τους.

Ο ίδιος, ο οποίος είναι πατέρας ενός παιδιού, υποστηρίζει ότι είναι αθώος. Όπως ανεφέρε, εκείνος δεν είναι μέλος της συμμορίας και πως δεν έχει πάρει μέρος στις δεκάδες ληστείες. «Δεν ξέρω τον έναν καθόλου» τόνισε, ξεκαθαρίζοντας πως ο φερόμενος ως «ψηλός» της συμμορίας είναι φίλος του.

«Δεν έχω κάνει κάτι κακό. Δεν έχω κάνει κάτι κακό στο σημείο που με κατηγορούν. Τα τελευταία δέκα χρόνια είμαι νόμιμος. Πιο παλιά υπήρξα παράνομος γιατί έπαιρνα ναρκωτικά», υποστήριξε ο ίδιος. 

«Δεν ήμουν και δεν είμαι ο τσιλιαδόρος της συμμορίας»

Ο Ανδρέας Τουρνάς αναφέρθηκε στον φίλο του, τον «ψηλό» ο οποίος είναι βουλγαρικής καταγωγής, λέγοντας πως στην Ελλάδα κυκλοφορεί με το όνομα Παύλος Αποστολόπουλος. «Έτσι δηλώνει εδώ. Δεν λέει Παυέλ, λέει Παύλος. Τον άλλον, τον «κοντό» ίσως να τον ξέρω φατσικά επειδή μένουμε γύρω γύρω. Δεν τον ξέρω γενικά».

«Δεν είμαι και δεν ήμουν (ο τσιλιαδόρος της συμμορίας). Θα σας πω, χωρίς καν να ετοιμαστώ, χωρίς να διαβάσω τη δικογραφία, την αλήθεια. Σε κάποια οικονομική ανάγκη είχε γίνει το εξής με τον κύριο Αποστολόπουλο: «Θα πάμε κάπου» μου λέει, θα πεταχτώ σε μία δουλίτσα που θέλω. Δεν μπορούμε να πάμε μαζί, έχει κόσμο. Αντιλήφθηκα ότι κάνει κάτι παράνομο αλλά η ανάγκη. Αυτή είναι η συμμετοχή μου στην σπείρα. Κι άλλη μία φορά που μου ζήτησε να πάω να τον πάρω από ένα στενό στο Περιστέρι. Πάλι πήγα και προφανώς θα είχε γίνει το ίδιο. Δεν προδίδω τον φίλο μου. Δεν έχω κάνει κάτι για να ξεφτιλιστώ τόσο πολύ. Ζητάω συγγνώμη από το παιδί μου» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια συνελήφθη από αστυνομικούς που έσπευσαν στις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter