Ο υφυπουργός Παπαδόπουλος δίνει εντολή να… «κόψουν» τη συζήτηση με τον εργαζόμενο που γκρέμιζε το κυβερνητικό αφήγημα

Ο υφυπουργός Παπαδόπουλος δίνει εντολή να… «κόψουν» τη συζήτηση με τον εργαζόμενο που γκρέμιζε το κυβερνητικό αφήγημα

Σαν χάρτινος πύργος γκρεμίστηκαν οι κυβερνητικοί ισχυρισμοί περί «τηλεδιοίκησης» το απόγευμα της Δευτέρας στη Λάρισα, ενώπιον του υφυπουργού Μεταφορών, Μιχάλη Παπαδόπουλου όταν εργαζόμενος ξεκαθάρισε πως «αυτό δεν είναι τηλεδιοίκηση. Είναι τοπικός χειρισμός», είπε ο άνθρωπος και αυτό -σαφώς- δεν άρεσε στον υφυπουργό Μεταφορών που άρχισε να μορφάζει προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Δείτε επίσης: Εργαζόμενος στο σταθμαρχείο Λάρισας γκρέμισε το αφήγημα της κυβέρνησης παρουσία του υφυπουργού Παπαδόπουλου (Video)

Αργότερα, όταν ο σταθμάρχης είπε πως δεν λειτουργεί τηλεδιοίκηση από το 2019 άρχισε να φτιάχνει τη γραβάτα του…

Εν συνεχεία, όταν ο εργαζόμενος ρωτήθηκε εάν η τηλεδιοίκηση ήταν σε άλλο χώρο μέχρι το 2019 και συγκεκριμένα στον χώρο που επισκευάζεται, ο υφυπουργός Παπαδόπουλος, κάνει νόημα να… «κόψουν» τη συζήτηση με τον εργαζόμενο που έλεγε την αλήθεια. Απλά η αλήθεια  για μία ακόμα φορά προσκρούει στο κυβερνητικό αφήγημα.

Όπως θα δείτε, γίνεται το «απαραίτητο» νεύμα για «τέλος» στον εργαζόμενο και τον λόγο παίρνει ξανά ο υφυπουργός που ενώ λέει: «Νομίζω ότι τα καλύψαμε όλα» συνεχίζει ακάθεκτος τη δήλωσή του. Χωρίς «παρεμβάσεις» αλήθειας από τον εργαζόμενο.

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο:

Δείτε επίσης: Τέμπη: Μεταμεσονύκτιο «σωσίβιο» του ΟΣΕ για να διασώσει το κυβερνητικό «ναυάγιο» με την… «τηλεδιοίκηση»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter