Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ Σ. Σέρμπος εναντίον του Σαμαρά: Οσοι μιλάνε για «επαγγελματίες κατευναστές» είναι πατριώτες του καναπέ

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ Σ. Σέρμπος εναντίον του Σαμαρά: Οσοι μιλάνε για «επαγγελματίες κατευναστές» είναι πατριώτες του καναπέ

Σε δηλώσεις που θα προκαλέσουν συζήτηση και στο εσωτερικό της Νέα Δημοκρατίας, προχώρησε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη γαλάζια παράταξη και καθηγητής Διεθνούς Δικαίου, Σωτήρης Σέρμπος, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στα Παραπολιτικά.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση δημοσιογράφου για την επίσκεψη του Μητσοτάκη στην Τουρκία και την κριτική ότι υπάρχουν «επαγγελματίες κατευναστές» στην κυβέρνηση, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ ανέφερε ότι «αυτά δεν εδράζονται σε καμία ρεαλιστική ανάγνωση της πραγματικότητας. Αυτά εάν θέλετε είναι μία λαϊκιστική επιχειρηματολογία των πατριωτών του καναπέ του κ. Βελόπουλου, με τον ηττοπαθή εθνικισμό που θέλουν τη χώρα, εκτός Δύσης, εκτός ΕΕ, με τη Ρωσία του Πούτιν, δηλαδή με τους αναθεωρητές».

Υπενθυμίζεται, ότι την κριτική περί της ύπαρξης «επαγγελματιών κατευναστών» στην κυβέρνηση, την έκανε πρώτος ο Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στην παρουσίαση του βιβλίου, του δημοσιογράφου Γιάννου Χαραλαμπίδη με τίτλο: «Εμφύλιος Πόλεμος. ΕΟΚΑ Β. Παρακράτος και Χούντα» (26/4).

Διαβάστε σχετικά: Νέο χτύπημα Σαμαρά σε Μητσοτάκη και Ντόρα για Κόσοβο και ελληνοτουρκικά: «Το ψήφισμα δεν εκφράζει την Ελλάδα»

Σημειώνεται, ότι ο κ. Σέρμπος όταν τονίστηκε ότι αυτή η κριτική έγινε και από το ΠΑΣΟΚ, σημείωσε σε ότι ο κ. Ανδρουλάκης «θέλει να πάρει μερίδιο από τους πατριώτες του καναπέ».

Οι δηλώσεις του Σωτήρη Σέρμπου:

Διαβάστε επίσης:

Συμφωνία των Πρεσπών: Ο κρυφός φόβος της Βόρειας Μακεδονίας έρχεται από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού

Αιχμηρός ο Γιάννης Βαληνάκης προς την ελληνική εξωτερική πολιτική και την τουρκική διπλωματία

Όταν το Μητσοτακέικο δέχθηκε το «Βόρεια Μακεδονία» (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter