Ο Ζουπανιώτης εκθέτει τον Γεωργιάδη για το Ελληνικό: «Πολιτικός απατεώνας ολκής»

Ο Ζουπανιώτης εκθέτει τον Γεωργιάδη για το Ελληνικό: «Πολιτικός απατεώνας ολκής»

Τα ψέματα του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνη Γεωργιάδη, σχετικά με το φιάσκο του επενδυτικού σχεδίου στο Ελληνικό αποκαλύπτει ο γνωστός δημοσιογράφος και ανταποκριτής στις ΗΠΑ, Αποστόλης Ζουπανιώτης με ανάρτησή του στο Facebook.

«Θυμάμαι τον Άδωνη Γεωργιάδη το Δεκέμβριο του 2019, στο συνέδριο του Capital Link στη Νέα Υόρκη, να υπόσχεται της Παναγιάς τα μάτια για το πρότζεκτ του Ελληνικού και την Αφάντου και να καταχειροκροτείται από τους αφελείς ομογενείς» τονίζει ο κ. Ζουπανιώτης και συμπληρώνει μεταξύ άλλων: «Το Ελληνικό ακόμη είναι χωράφι, χωρίς καν να έχουν γκρεμιστεί τα παλιά κτήρια, οι τράπεζες αποχώρησαν και η έκταση για την ώρα απλά κόβεται σε οικόπεδα. Ψέματα επί ψεμάτων. Αυτούς χειροκροτούσατε φίλοι ομογενείς επί 4 χρόνια, ανθρωπάκια που σας κοιτούσαν στα μάτια και σας εξαπατούσαν.  Χαίρομαι που είμαι στην Ελλάδα και στις εκλογές θα τους μαυρίσω».

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση του Αποστόλη Ζουπανιώτη:

Θυμάμαι τον Άδωνι Γεωργιάδη το Δεκέμβριο του 2019, στο συνέδριο του Capital Link στη Νέα Υόρκη, να υπόσχεται της Παναγιάς τα μάτια για το πρότζεκτ του Ελληνικού και την Αφάντου και να καταχειροκροτειται από τους αφελείς ομογενείς.

Το Ελληνικό ακόμη είναι χωράφι, χωρίς καν να έχουν γκρεμιστεί τα παλιά κτήρια, οι τράπεζες αποχώρησαν και η έκταση για την ώρα απλά κόβεται σε οικόπεδα. Ψέματα επί ψεμάτων. Αυτούς χειροκροτούσατε φίλοι ομογενείς επί 4 χρόνια, ανθρωπάκια που σας κοιτούσαν στα μάτια και σας εξαπατούσαν.  Χαίρομαι που είμαι στην Ελλάδα και στις εκλογές θα τους μαυρίσω.

Ούτε βέβαια το πρόβλημα της Αφάντου λύθηκε σε 3-4 μήνες που υποσχέθηκε. Πέρυσι η έκταση πουλήθηκε από τον Μάικ Αγγελιάδη στην εταιρεία Μήτση που αναμένει αδειοδότηση για 3 ξενοδοχεία.

Αυτά είναι τα έργα και οι ημέρες του Άδωνι. Μια χαρά για τηλεπωλητής, κονφερανσιέ και γελωτοποιός, αλλά πολιτικός απατεώνας ολκής. Όσοι τον χειροκροτούσατε τότε, να τον χαίρεστε.

Διαβάστε επίσης:

Ο Γεωργιάδης μετέτρεψε τη Βουλή σε στούντιο τηλεπωλήσεων

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter