ΟΑΚΑ: Όταν ο Μητσοτάκης υποσχόταν επισκευή του στεγάστρου Καλατράβα και… «ενεργειακή αναβάθμιση» (Video)

ΟΑΚΑ: Όταν ο Μητσοτάκης υποσχόταν επισκευή του στεγάστρου Καλατράβα και… «ενεργειακή αναβάθμιση» (Video)

Αίσθηση έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη η είδηση ότι το ΟΑΚΑ, λόγω της στατικότητας του στεγάστρου Καλατράβα, προχώρησε σε κλείσιμο και αναστολή λειτουργίας του Κεντρικού σταδίου και του Ποδηλατοδρόμιου.

Κι όμως αυτός ο πρωθυπουργός που κυβερνά και σήμερα, πρίν από δύο και πλέον χρόνια είxe διοργανώσει προπαγανδιστική εκδήλωση στο Ολυμπιακό Στάδιο και από τότε είχε ανακοινώσει δήθεν την έναρξη των εργασιών για τη συντήρηση του στεγάστρου Καλατράβα με το περιβόητο πρόγραμμα ΟΑΚΑ 2.0. Μόνο που αυτό που έμεινε ήταν το… 2-0 σε βάρους της ασφάλεια χιλιάδων ανθρώπων που καθημερινά επισκέπτονται τις ολυμπιακές εγκαταστάσεις.

Στην περιβόητη εκείνη εκδήλωση διά στόματος Κ. Μητσοτάκη ακούσαμε υποσχέσεις πολλές. Είχε δηλώσει μεταξύ άλλων:

«Με 43 εκατ. ευρώ θα ξεκινήσουμε τη συντήρηση και την ενεργειακή αναβάθμιση του κεντρικού σταδίου, την επισκευή του στεγάστρου το οποίο απειλείται σήμερα με εκτεταμένη διάβρωση… δεν είχε γίνει η παραμικρή παρέμβαση στο στέγαστρο τα τελευταία 17 χρόνια».

Ωστόσο όπως αποδείχτηκε, κανένα έργο δεν ξεκίνησε όλα αυτά τα χρόνια και φτάσαμε στο τραγικό σημείο να κλείνουμε τις κορυφαίες αθλητικές εγκαταστάσεις της χώρας για λόγους ασφαλείας…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter