Θεσσαλονίκη: Δύο διαγραφές «γαλάζιων» στελεχών μετά το σκάνδαλο για τους εκτός σειράς εμβολιασμούς

Θεσσαλονίκη: Δύο διαγραφές «γαλάζιων» στελεχών μετά το σκάνδαλο για τους εκτός σειράς εμβολιασμούς

Υπό το βάρος των σοβαρότατων καταγγελιών για εμβολιασμούς 24 «γαλάζιων» στελεχών και μελών των οικογενειών τους στη θέση παιδιών με αναπηρία και ηλικιωμένων, η ΝΔ προχώρησε στις διαγραφές δύο μελών της.

Τα 24 στελέχη της ΝΔ (αλλά και συγγενείς τους) είχαν, σύμφωνα με τις καταγγελίες, εξασφαλίσει σειρά για τον εμβολιασμό τους στα ιδρύματα «Άγιος Δημήτριος» και «Άγιος Παντελεήμων», δίχως να έχουν ουδεμία εργασιακή σχέση με τις εν λόγω δομές, παίρνοντας τη σειρά από ηλικιωμένους που είχαν κλείσει ραντεβού για την πρώτη δόση του εμβολιασμού τους.

Η αποκάλυψη του νέου «επιτελικού» κατορθώματος για το νέο περιστατικό εμβολιασμών εκτός σειράς «στρίμωξαν» στη «γωνία» τον «γαλάζιο» κομματικό μηχανισμό, που αναγκάστηκε να προχωρήσει σε «καρατόμηση» δύο στελεχών που φέρεται να συμμετείχαν στη διαδικασία, με στόχο να πέσουν οι τόνοι, καθώς έχουν ξεσπάσει αντιδράσεις.

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Γιώργος Στεργίου, έλαβε απόφαση αναστολής της κομματικής ιδιότητας των Δήμητρας Ακριτίδου και Δρόσου Τσαβλή.

Νωρίτερα, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, απέπεμψε τα δύο αυτά μέλη από τη θέση της αντιδημάρχου Παιδείας αλλά και του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης. 

Διαβάστε επίσης: Νέα «επιτελική» πρόκληση: Εμβολιάστηκαν «γαλάζια» στελέχη αντί για παιδιά με αναπηρία

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter