Θήβα: Βρήκαν τον «παλικαρά» που πυροβόλησε και προκάλεσε τον τραυματισμό της 8χρονης – Παραδέχτηκε την πράξη του στην Αστυνομία

Θήβα: Βρήκαν τον «παλικαρά» που πυροβόλησε και προκάλεσε τον τραυματισμό της 8χρονης – Παραδέχτηκε την πράξη του στην Αστυνομία

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο υπαίτιος του σοβαρού τραυματισμού της 8χρονης Αλεξίας από τις Θεσπιές, που δέχθηκε σφαίρα από περίστροφο στη δεξιά κροταφική χώρα, ανήμερα του Πάσχα στο Θεσπιές Βοιωτίας.

Ο τύπος του όπλου, η γωνία βολής και το βεληνεκές ήταν τα στοιχεία που οδήγησαν τους αστυνομικούς της Βοιωτίας στον εντοπισμό του φερόμενου δράστη.

Πρόκειται για άνδρα ηλικίας 50 περίπου ετών από την Αθήνα που βρέθηκε στην περιοχή για τις γιορτές του Πάσχα.

Σύμφωνα με σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που μεταδίδει το tvstar.gr, ο φερόμενος δράστης έχει παραδεχθεί τον πυροβολισμό και έχει υποδείξει στους αστυνομικούς το σημείο στο οποίο έχει κρύψει το όπλο.

Πηγές αναφέρουν οτι ο πυροβολισμός έπεσε από την πλευρά του χωριού Λεοντάρι, απέναντι από τι σπίτι της άτυχης Αλεξίας που δίνει μάχη για τη ζωή στην εντατική του νοσοκομείου Παίδων.

Οι αστυνομικοί σύμφωνα με τις ίδιες πηγές βρήκαν κάλυκες από το 38άρι περίστροφο σε γλάστρα στο Λεοντάρι στο σπίτι όπου γινόταν το γλέντι.

Το όπλο θα αποσταλεί για βαλλιστικό έλεγχο.

Ο φερόμενος δράστης συνελήφθη και θα οδηγηθεί στο εισαγγελέα πλημμελειοδικών Λιβαδειάς.

Πηγή: tvstar.gr

Διαβάστε ακόμη: Τι έδειξε η βαλλιστική εξέταση της σφαίρας που χτύπησε την 8χρονη Αλεξία

Θήβα: Κρίσιμες ώρες στην εντατική για την 8χρονη – Ψάχνουν τον δράστη της μπαλοθιάς και μέσω Facebook (Video)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter