Θήβα: Κρίσιμες ώρες στην εντατική για την 8χρονη – Ψάχνουν τον δράστη της μπαλοθιάς και μέσω Facebook (Video)

Θήβα: Κρίσιμες ώρες στην εντατική για την 8χρονη – Ψάχνουν τον δράστη της μπαλοθιάς και μέσω Facebook (Video)

Πόνος και αγωνία για την τύχη του 8χρονου κοριτσιού από τις Θεσπιές.Του κοριτσιού που ανήμερα το Πάσχα τραυματίσθηκε σοβαρά από αδέσποτη σφαίρα, ενώ έπαιζε αμέριμνο στην αυλή του σπιτιού του με τα δυο μεγαλύτερα αδέρφια του.

Η ώρα ήταν περίπου τέσσερις το απόγευμα, όταν η σφαίρα χτύπησε το κορίτσι στο πρόσωπο. Έντρομοι οι γονείς πήραν το παιδί και αιμόφυρτο, το μετέφεραν στο νοσοκομείο της Θήβας.

Από τη Θήβα έγινε διακομιδή στο νοσοκομείο της Χαλκίδας και από κει στον παίδων Αγλαΐα Κυριακού.

Οι γιατροί τη χειρούργησαν αμέσως και κατάφεραν να βγάλουν τη σφαίρα από το κεφάλι όμως η κατάσταση του παιδιού παραμένει κρίσιμη και η 8χρονη νοσηλεύεται στην Εντατική.

Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Star η Αστυνομία έψαξε μέχρι και κάδους απορριμμάτων, ενώ ψάχνουν μέχρι και βίντεο στο Facebook όπου ρίχνουν μπαλοθιές στην περιοχή της Θήβας την ώρα του πασχαλινού γλεντιού. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι από την ώρα που μαθεύτηκε ο πυροβολισμός της μικρής Αλεξίας. πολλά από αυτά τα βίντεο εξαφανίστηκαν.

Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως από τη μία στιγμή στην άλλη το κορίτσι βρέθηκε να χαροπαλεύει στο κρεβάτι του νοσοκομείου.Συγκλονισμένος ο θείος του κοριτσιού και ο δάσκαλο του κοριτσιού μιλούν στο tvstar.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter