Θήβα: Πάρανομα είχε το μάγκνουμ ο 54χρονος που τραυμάτισε από τις μπαλωθιές την 8χρονη – Τι είπε στους αστυνομικούς

Θήβα: Πάρανομα είχε το μάγκνουμ ο 54χρονος που τραυμάτισε από τις μπαλωθιές την 8χρονη – Τι είπε στους αστυνομικούς

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας 54χρονος οποίος φέρεται να είναι εκείνος που έριξε τη σφαίρα που χτύπησε την 8χρονη Αλεξία που έπαιζε αμέριμνη με τα αδελφάκια της στην αυλή του σπιτιού της στις Θεσπιές Βοιωτίας. Το όπλο είναι χωρίς άδεια και ο ίδιος ψελίζει δικαιολογίες για την πράξη του.

Η σφαίρα ήρθε από το διπλανό χωριό, το Λεοντάρι. Ουσιαστικά τα δυο χωριά τα χωρίζει μια χαράδρα. Όμως σε ευθεία η απόσταση είναι γύρω στα 400 μέτρα. Είναι δηλαδή μέσα στο βεληνεκές του περιστρόφου, με το οποίο ο 54χρονος πυροβολούσε το μεσημέρι του Πάσχα και το οποίο κατείχε παράνομα.

Οι ξεχασμένοι κάλυκες στις γλάστρες

Οι αστυνομικοί, από τις έρευνες που έκαναν και τα στοιχεία που συγκέντρωσαν, είχαν εστιάσει σε δυο τρία σπίτια στο χωριό Λεοντάρι. Σε ένα από αυτά τα σπίτια εντόπισαν μέσα σε μια γλάστρα τρεις ξεχασμένους κάλυκες, οι υπόλοιποι είχαν μαζευτεί, οι οποίοι ήταν από περίστροφο «Μάγκνουμ 357».

Έτσι λοιπόν οι αστυνομικοί έφτασαν στον 54χρονο, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης πρατηρίου από την Αθήνα και είχε έρθει σε φιλικό σπίτι στο χωριό Λεοντάρι για το Πάσχα. Ο 54χρονος συνελήφθη και φέρεται να παραδέχτηκε ότι την συγκεκριμένη ώρα πυροβολούσε στον αέρα πάνω στο γλέντι, χωρίς βέβαια να μπορεί να φανταστεί το κακό που θα έκανε.

Ο βαλλιστικός έλεγχος που θα ακολουθήσει θα δείξει εάν πράγματι αυτό είναι το μοιραίο όπλο, από το οποίο έφυγε η σφαίρα που χτύπησε το κοριτσάκι στο δεξί κρόταφο, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση στην Εντατική του νοσοκομείου Παίδων στην Αθήνα.

Τι είπε στους αστυνομικούς

Ο 54χρονος έδωσε ήδη μια πρώτη κατάθεση στους αστυνομικούς, ενώ σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Υποστήριξε πως δεν ήθελε να κάνει κακό σε κανέναν. «Πολλοί πυροβολούσαν και πετούσαν βεγγαλικά. Δεν ήξερα αν το κοριτσάκι τραυματίστηκε από δική μου μπαλωθιά» φέρεται να υποστήριξε ο 54χρονος, σημειώνοντας πως δεν εμφανίστηκε στην αστυνομία γιατί φοβήθηκε.

Φέρεται να είπε επίσης πως όταν έμαθε για τον τραυματισμό του μικρού κοριτσιού, έδωσε το όπλο σε συγγενείς του να το μεταφέρουν στο σπίτι του στην Αθήνα.

Πηγή: lamiareport

Διαβάστε ακόμη: Τι έδειξε η βαλλιστική εξέταση της σφαίρας που χτύπησε την 8χρονη Αλεξία

Θήβα: Κρίσιμες ώρες στην εντατική για την 8χρονη – Ψάχνουν τον δράστη της μπαλοθιάς και μέσω Facebook (Video)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter