Οι αγώνες Isle of Man TT σύμμαχοι στην εξέλιξη της Dunlop

Οι αγώνες Isle of Man TT σύμμαχοι στην εξέλιξη της Dunlop

Οι συγκεκριμένοι αγώνες έχουν συμβάλλει στην ανάπτυξη των ελαστικών της εταιρείας, η τεχνογωνσία των οποίων έχει μεταφερθεί στον δρόμο.

Σε όλους τους αγώνες ΤΤ – εκτός από δύο – έχει συμμετάσχει η Dunlop. Αποτελεί τον πιο πετυχημένο κατασκευαστή ελαστικών στον θεσμό, καθώς μόνο τα τελευταία 15 χρόνια, έχει πάνω από 60 νίκες και 150 βάθρα.

Το πιο εντυπωσιακό σερί νικών της Dunlop είναι στον αγώνα Senior TT, όπου έχει κερδίσει έως σήμερα 13 αλλεπάλληλους αγώνες. Η πρώτη νίκη από τις συνεχόμενες ήταν το 2005 με τον Τζον ΜακΓκίνες να έχει μέση ταχύτητα 200 χ.α.ω. Όσον αφορά στην περσινή χρονιά, ο Πίτερ Χίκμαν συνέχισε το σερί με μέση ταχύτητα 212.

Στη συμβολή της κατάρριψης του ορίου των 209 χ.α.ω. έχει η κατασκευή Jointless Belt (JLB) της Dunlop, που προσφέρει στους αναβάτες ομαλότερο χειρισμό, απόλυτη σταθερότητα και λιγότερα φαινόμενα «ελιγμού» του ελαστικού.

Φέτος, η Dunlop έχει επικεντρωθεί σε μια σύνθεση, που θερμαίνεται γρηγορότερα, κάτι που προσφέρει ταυτόχρονα γρηγορότερα επίπεδα πρόσφυσης στον αναβάτη.

Πηγή: Dunlop

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter