Οι άστεγοι δεν χειροκρότησαν το δέντρο του Μπακογιάννη (Photos)

Οι άστεγοι δεν χειροκρότησαν το δέντρο του Μπακογιάννη (Photos)
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Με μια γιορτή στο Σύνταγμα επειδή άναψαν τα φώτα του χριστουγεννιάτικου δέντρου, βρήκε την ευκαιρία να μάς θυμίσει ότι δεν έφυγε ακόμη ο απερχόμενος δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης. Ο δήμαρχος των γιορτών που κόστιζαν κάτι παραπάνω και των έργων βιτρίνας που έσπασαν κάθε ρεκόρ στο επί 3,5 χρόνια γιαπί της Πανεπιστημίου, για να μεγαλώσουν λίγο τα ήδη μεγάλα της πεζοδρόμια.

Την ίδια ώρα, στην πρωτεύουσα, μερικές δεκάδες μέτρα από τη γιορτή τού κ. Μπακογιάννη, άστεγοι προσπαθούν να επιζήσουν. Κοιμούνται στον δρόμο και ο χειμώνας έρχεται απειλητικός. Λίγα λαμπάκια από αυτά που τυφλώνουν περιπατητές στους κεντρικούς δρόμους, για τη δόξα των αναθέσεων, θα μπορούσαν να προσφέρουν ένα κρεβάτι στους άστεγους.

Μια ζαρντινιέρα των 5.000 ευρώ από αυτές που πετάχτηκαν μετά την αποτυχία του Μεγάλου Περιπάτου της Πανεπιστημίου θα μπορούσε να σώσει ανθρώπους που κοιμούνται στα πεζοδρόμιά της. Αλλά αυτά δεν ενδιαφέρουν τον δήμαρχο. Το δέντρο στην τηλεόραση δείχνει σπουδαίο. Τεράστιο. Όπως οι φιλοδοξίες τού απερχόμενου που δεν θέλει να φύγει και ετοιμάζεται να ξαναμπεί στην πολιτική από άλλη πόρτα…

Δείτε επίσης: Φωταγωγήθηκε υπό βροχή το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σύνταγμα (Photos – Video)

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter