Οι αστυνομικοί στην Ηλεία καταδικάζουν τις προκλητικές δηλώσεις Μπαλάσκα

Οι αστυνομικοί στην Ηλεία καταδικάζουν τις προκλητικές δηλώσεις Μπαλάσκα

Την έντονη αντίδραση του προέδρου της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας Παναγιώτη Ζώντου, προκάλεσαν οι πρόσφατες προκλητικές και απαράδεκτες δηλώσεις του εκπροσώπου της Πανελλήνιας Συνομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ), Σταύρου Μπαλάσκα που χαρακτήρισε «σκουπίδια» και «σκόνη» τους ανθρώπους.

Σύμφωνα με το apokalypseis.com, συνδικαλιστής της ΠΟΑΣΥ λίγο μετά την αστυνομική επιχείρηση που έλαβε χώρα το πρωί της Δευτέρας στα Εξάρχεια, με στόχο πρόσφυγες και μετανάστες με μικρά παιδιά, δήλωσε μεταξύ άλλων χωρίς ντροπή στον Σκάι ότι «εκκίνησε μια αθόρυβη νέας τεχνολογίας ηλεκτρική σκούπα η οποία είναι η αστυνομία, η οποία σιγά σιγά θα ρουφήξει όλα τα σκουπίδια από τα Εξάρχεια». Συμπλήρωσε μάλιστα πως ότι οι πρόσφυγες αποτελούν μία «σκόνη ενοχλητικού χαρακτήρα».

« Η αποστολή των συνδικαλιστών της ΕΛ.ΑΣ είναι η ανάδειξη των προβλημάτων που έχουν οι συνάδελφοί μας και η καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας και όχι τα πολιτικά παιχνίδια και οι απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί πολιτών» – ανέφερε στην εκπομπή «Αποκαλύψεις» του Ionion Fm και στον δημοσιογράφο Μάκη Νοδάρο , ο πρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας Παναγιώτης Ζώντος.

«Θλίβομαι ιδιαίτερα και καταδικάζω τέτοιες αντιλήψεις που δείχνουν ασέβεια στην ανθρώπινη ύπαρξη . Αυτά που είπε ο κ. Μπαλάσκας είναι προσβλητικά , απαράδεκτα , τρομερά , προκαλούν αποτροπιασμό και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τις αντιλήψεις των χιλιάδων αστυνομικών που μοχθούν καθημερινά και κινδυνεύουν προκειμένου να προστατεύσουν τους πολίτες» – τόνισε ο κ. Ζώντος.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter