Οι ατυχίες στέρησαν από την Audi τη διάκριση στο Μονακό

Οι ατυχίες στέρησαν από την Audi τη διάκριση στο Μονακό

Δεν μπόρεσε να αποσπάσει κάτι καλό στον αγώνα του πρωταθλήματος Formula E που διεξήχθη στο Πριγκιπάτο η γερμανική εταιρεία καθώς η τύχη δεν ευνόησε κανέναν από τους οδηγούς της.

Οι κατατακτήριες δοκιμές δεν ευνόησε τους οδηγούς που βρίσκονται πλησίον στην κορυφή, καθώς ήταν οι πρώτοι που βγήκαν στην πίστα, με αποτέλεσμα να έχουν μειονέκτημα στην εκκίνηση.

Για του λόγου το αληθές, ο Λούκας ντι Γκράσι ξεκίνησε τον αγώνα από τη 13η θέση και ο Ντάνιελ Αμπτ από τη 16η. Παρόλα αυτά, κατάφεραν να προσπεράσουν αρκετούς αντιπάλους τους, αλλά ο Ντι Γκράσι αναγκάστηκε να εγκαταλείψει κι ενώ βρισκόταν όγδοος, καθώς ο οδηγός της BMW, Αλεξάντερ Σιμς, τον ώθησε στις μπαριέρες.

Όσον αφορά στον Αμπτ, τερμάτισε όγδοος, αλλά χρεώθηκε με ποινή και έπεσε 15ος. Αναφορικά με την Audi Envision Virgin Racing, τόσο ο Ρόμπιν Φρίινς όσο και ο Σαμ Μπερντ, εγκατέλειψαν λόγω επαφών.

Ο επόμενος αγώνας διεξάγεται στο Βερολίνο, στις 25 Μαΐου. Πέρυσι, σε αυτόν τον αγώνα η Audi έκανε το 1-2, ενώ είχε κατακτήσει και την pole position, σημειώνοντας παράλληλα τον ταχύτερο γύρο στην κούρσα.

Πηγή: Audi

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter