Οι... αυθόρμητες ύβρεις των «φίλων» του «γαλάζιου» υποψηφίου στη Σάμο και τα αναπάντητα ερωτήματα

Μετά το δημοσίευμα του Documento για τα πραγματικά επιβαρυντικά στοιχεία που αφορούν τον υποψήφιο της ΝΔ στην Σάμο, Εμμανουήλ Λογοθέτη, πολλοί "φίλοι" του εκτοξεύουν... "αυθόρμητες" ύβρεις στο Διαδίκτυο κατά του Documento και του εκδότη του.

Συνιστούμε υπομονή για την συνέχεια, η οποία αναμένεται να είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Καλό θα ήταν πάντως ο εν λόγω κύριος αντί να βάζει... "φίλους" του να βρίζουν ανωνύμως στο διαδίκτυο να κάνει κάτι πιο ουσιαστικό. Να απαντήσει δηλαδή σε αυτά που του καταλογίζονται:

Για παράδειγμα, 

- είναι αλήθεια ή όχι ότι πολύ πρόσφατα διόρισε την γυναίκα του στο Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής και αμέσως τοποθετήθηκε στο ΚΥΤ Σάμου;

- αληθεύει η όχι η ανάμιξη του σε ΜΚΟ (με την επωνυμία WAHA);

- αληθεύει η όχι, ότι στο παρελθόν προκάλεσε θανατηφόρο τροχαίο με εγκατάλειψη της γυναίκας - θύματος, και καταδικάστηκε με αναστολή;

Υπομονή για την συνέχεια λοιπόν...

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.