Οι διευκρινήσεις Δένδια για να τα ακούσει ο Άδωνης

Οι διευκρινήσεις Δένδια για να τα ακούσει ο Άδωνης

Άνω κάτω έχει γίνει η δεξιά πολυκατοικία μετά τη χθεσινή παρέμβαση του Νίκου Δένδια στη Βουλή και τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου. Ο Νίκος Δένδιας αποφάσισε να πάρει θέση για τα περί διαφοροποίησής του από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, λίγα λεπτά ωστόσο πριν το «καρφί» του Άδωνη.

Συγκεκριμένα, αν και η ανάρτηση του Νίκου Δένδια απευθύνεται θεωρητικά στο ΣΥΡΙΖΑ, πρακτικά κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει πως απευθύνεται στον Άδωνη Γεωργιάδη ο οποίος στη σημερινή του τηλεοπτική εμφάνιση έσπευσε να διευκρινίσει ποιος είναι ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Κατανοώ την ανάγκη (κατ’ εξοχήν) του ΣΥΡΙΖΑ, λόγω απόλυτης ένδειας πολιτικής πρότασης, να προσπαθεί να οικοδομήσει μία εικόνα διαφοροποίησής μου από τον Πρωθυπουργό, σε μία σειρά θεμάτων», αναφέρει ο Νίκος Δένδιας και συμπληρώνει: «Καθιστώ σαφές, άπαξ και διά παντός: Ως Υπουργό Εξωτερικών με επέλεξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Την κυβέρνησή του εκπροσωπώ και στο εξωτερικό και στο εσωτερικό, όπως τονίζω σε κάθε ευκαιρία. Οι ενέργειές μου είναι το προϊόν της στενής και ειλικρινούς συνεργασίας μου μαζί του και η ισχυρή προσήλωσή μου στην επιτυχία των κυβερνητικών στόχων είναι δεδομένη» έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Δένδιας.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter