Οι «πασοκογενείς» ξηλώνουν και υπουργούς με χιλιόμετρα στη ΝΔ;

Οι «πασοκογενείς» ξηλώνουν και υπουργούς με χιλιόμετρα στη ΝΔ;

Με διθυραμβικά σχόλια υποδέχτηκε συγκεκριμένο μιντιακό συγκρότημα την καρατόμηση της ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, παρουσιάζοντας τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ως αποδέκτη «λευκής επιταγής» από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Διαβάστε επίσης: Χρυσοχοΐδης και ΕΟΠΥΥ «έκοψαν» και το ασβέστιο

Οι πρόσφατες ανακοινώσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός με ονομαστικές αναφορές στους Γιάννη Οικονόμου και Κώστα Κατσαφάδο δεν άφηναν περιθώρια για παρερμηνείες αναφορικά με τις προθέσεις της ηγεσίας της πειραϊκής ομάδας.

Κι αν τα αλλεπάλληλα φάλτσα σε συνδυασμό με τη μήνη των «ερυθρόλευκων» ήταν νομοτελειακό να οδηγήσουν τον Γ. Οικονόμου στην… αγχόνη, υποψίες προκάλεσε η συμπερίληψη του Κ. Κατσαφάδου στο «εξιτήριο» από την Κατεχάκη.

Ο βουλευτής Α΄ Πειραιά, ο οποίος έκοψε και πάλι πρώτος το νήμα σε σταυρούς στις τελευταίες εθνικές εκλογές, ήταν αρμόδιος για θέματα σωφρονιστικής πολιτικής, τα οποία δεν προκάλεσαν αρνητική δημοσιότητα όσο ο ίδιος εκτελούσε χρέη υφυπουργού.

Κατά τις πληροφορίες του documentonews.gr, την απάντηση δίνει η… ασυμφωνία χαρακτήρων μεταξύ του «καρατομημένου» Κατσαφάδου και του Γιώργου Φλωρίδη.

Διαβάστε επίσης: Βάζει τους δημοσιογράφους φυλακή ο νέος Ποινικός Κώδικας του Φλωρίδη

Ο υπουργός Δικαιοσύνης με τις σαφείς «σημιτικές» αναφορές φαίνεται πως «δεν μιλούσε την ίδια γλώσσα» με τον βουλευτή της Α΄ Πειραιά και γαμπρό του Βασίλη Μιχαλολιάκου.

Κι αν αναρωτιέστε γιατί και πώς τα χαρτοφυλάκιά τους τέμνονταν, η απάντηση είναι πως -λόγου χάρη- οι νέοι Κώδικες θα πρέπει να συμβαδίζουν με τον σχεδιασμό της σωφρονιστικής πολιτικής (οι αρμοδιότητες έχουν μεταφερθεί από το 2019) προκειμένου να αποτελέσουν κομμάτια του ίδιου κυβερνητικού παζλ.

Οι δυο τους, λοιπόν, δεν ομονοούσαν, με τον Γ. Φλωρίδη να φροντίζει ουκ ολίγες φορές να φτάσει η δυσαρέσκειά του στην Ηρώδου Αττικού, γεγονός που έπαιξε ρόλο για να πάρει τον κ. Κατσαφάδο η «μπάλα» της νέας «διορθωτικής παρέμβασης» του πρωθυπουργού στο κυβερνητικό σχήμα.

Απ’ ό,τι φαίνεται, η «εκσυγχρονιστική συνιστώσα» της ΝΔ μοιάζει τόσο ενισχυμένη που όχι μόνο θέτει ατζέντα (νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια ή τροπολογία για νομιμοποίηση μεταναστών), αλλά «εκπαραθυρώνει» από την κυβέρνηση στελέχη με χιλιόμετρα στη «γαλάζια» παράταξη.

Δείτε επίσης:  Μαίνεται η εσωκομματική κρίση στη ΝΔ: Απάντηση Μπακογιάννη σε Σαμαρά για τροπολογία Καιρίδη και τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter