Οι προβλέψεις Αντώναρου για ΣΥΡΙΖΑ: Να περιμένουν και άλλες εκπλήξεις

Οι προβλέψεις Αντώναρου για ΣΥΡΙΖΑ: Να περιμένουν και άλλες εκπλήξεις

Τις δικές του προβλέψεις κάνει μέσω «Χ» ο Ευάγγελος Αντώναρος μετά τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και την παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα. Όπως εκτιμά ο ίδιος, ο Στέφανος Κασσελάκης είχε ήδη αποφασίσει τη «φυγή προς τα μπρος» και μιλά για «ναπολεοντίσκους» και αμφισβητίες εντός των τειχών.

Προβλέπει μάλιστα πως ο Στέφανος Κασσελάκης θα κάνει και άλλες εκπλήξεις έως ότου στηθούν οι νέες κάλπες. Σημειώνει μάλιστα πως οι «απέναντι αιφνιδιάστηκαν».

«Παλιός» στην πολιτική ο Ευάγγελος Αντώναρος και πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος του Κώστα Καραμανλή, μπορεί να έχει μια παραπάνω διαίσθηση… όταν μάλιστα κάνει και εκτιμήσεις για το αποτέλεσμα!

Τι γράφει ο Ευάγγελος Αντώναρος:

Ο @skasselakis σήκωσε το γάντι κι είπε “βρείτε μου αντίπαλο” και πάμε στις κάλπες.
Όχι γιατί του το “υπέδειξε” ο Τσίπρας με την δήλωσή του.
Οι δικές μου πληροφορίες έλεγαν από χθες ότι είχε πάρει απόφαση να κάνει τη λεγόμενη φυγή προς τα μπρος φέρνοντας προ τετελεσμένων τους ναπολεοντίσκους, τους κουμανταδόρους, τους αμφισβητίες εντός των τειχών. Το είχα πει άλλωστε σε πρωινή ραδιοφωνική μου συνέντευξη πολλές ώρες πριν τη δήλωση Τσίπρα.
Μέχρι να στηθούν οι νέες κάλπες — αυτή την εκτίμηση κάνω — θα πρέπει να περιμένουν κι άλλες εκπλήξεις από τον Κασσελάκη. Ενδεχομένως κατά τη διάρκεια του συνεδρίου.
Οι απέναντι αιφνιδιάστηκαν. Συσκέπτονται και τηλεφωνιούνται διαρκώς τις τελευταίες τρεις ώρες. Δεν θα τα βρουν εύκολα μεταξύ τους. Δεν θα μπορέσουν να βρουν αντίπαλο υποψήφιο κοινής αποδοχής. Τα εγώ κάποιων είναι μεγαλύτερα από τα μυαλά που κουβαλάνε.
Η πρόβλεψη μου: Ο σημερινός πρόεδρος θα τους πάρει τα σώβρακα. Όπως έστρωσαν έτσι ας κοιμηθούν τώρα.
Τους βρήκε απροετοίμαστους.

Διαβάστε επίσης:

Η Όλγα Γεροβασίλη απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

Μήνυμα Πολάκη μέσω του documentonews.gr για «επίδοξους αρχηγούς» και για «κάποιους που καβάλησαν πρόωρα το καλάμι»

Κύρτσος για Τσακαλώτο: Έχει κι αυτός το πρόβλημά του που δεν αφορά κανένα!

Έγκλημα Τέμπη: «Μπάζωσαν το σημείο, εξαφάνισαν βαγόνια» – Τι αναφέρει για τα χημικά το αποκαλυπτικό πόρισμα που κατατέθηκε

Greek Mafia: Νέα επιβεβαίωση του Documento για τα κινητά που αποκάλυπταν σχέσεις με την ΕΛΑΣ αλλά δεν ελέγχθηκαν

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter