Οι ταινίες της ημέρας: «RocknRolla» δράση με τον Ντένζελ Ουάσινγκτον και το δραματικό «Ο Αριστερόχειρας»

Οι ταινίες της ημέρας: «RocknRolla» δράση με τον Ντένζελ Ουάσινγκτον και το δραματικό «Ο Αριστερόχειρας»

Επιλέγουμε καθημερινά τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες και σας τις προτείνουμε.

Σήμερα, Τετάρτη 16 Μαρτίου, προβάλλεται το δραματικό ο Αριστερόχειρας, το αστυνομικό Deja Vu: 4 Ημέρες, 6 Ώρες Πίσω με τον δύο φορές βραβευμένο με Όσκαρ Ντένζελ Ουάσινγκτον και υπόκοσμος κα παράνομα στοιχήματα στο RocknRolla, του Γκάι Ρίτσι.

Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΧΕΙΡΑΣ/ OPEN-21:15

Αν και αριστερόχειρας, ο Μπίλι «The Great» Χόουπ έχει κατακτήσει την κορυφή της κατηγορίας ελαφριών βαρέων βαρών στο αμερικανικό πρωτάθλημα πυγμαχίας, χάρη κυρίως στην χαρακτηριστική επιθετική κίνηση ‘southpaw’, και μοιάζει να τα έχει όλα: μία εντυπωσιακή καριέρα, μια υπέροχη οικογένεια, και έναν υπερπολυτελή τρόπο ζωής. Η ιδανική ζωή του, όμως, καταρρέει όταν ένα τραγικό συμβάν τον βυθίσει στον εθισμό του στο αλκοόλ και του στοιχίσει την καριέρα του, αλλά και την κηδεμονία της κόρης του. Εκεί που όλα μοιάζουν χαμένα, ένας πρώην μποξέρ, ιδιοκτήτης πλέον ενός φτωχικού συνοικιακού γυμναστηρίου, τον παίρνει υπό την προστασία του και τον βοηθά να βρει πάλι τον δρόμο του προς την κορυφή. Αντιμέτωπος με την δυσκολότερη μάχη της ζωής του, ο Μπίλι θα πρέπει να κυριεύσει τους δαίμονές του και να μάθει ότι μερικές φορές ο μεγαλύτερος αντίπαλός σου είναι ο εαυτός σου…

Σκηνοθεσία: Αντουάν Φουκουά, Σενάριο: Κερτ Σάτερ

Ηθοποιοί: Τζέικ Τζίλενχαλ, Ρέιτσελ Μακάνταμς, Ναόμι Χάρις, Φόρεστ Γουίτακερ

Deja Vu: 4 Ημέρες, 6 Ώρες Πίσω/  ALPHA-22:40

Η έρευνα για την εξιχνίαση μιας δολοφονίας οδηγεί τον αξιωματικό του FBI Νταγκ Κάρλιν στην απόρρητη κυβερνητική συσκευή «Παράθυρο του Χρόνου», που του δίνει τη δυνατότητα να δει τα γεγονότα που συνέβησαν 4 ημέρες και 6 ώρες στο παρελθόν.

Αυτή φαίνεται να είναι και η μόνη περίπτωση για να ταξιδέψει κάποιος πίσω στο χρόνο, και στη συγκεκριμένη περίπτωση, να αποτρέψει τη δολοφονία, αλλά και μια μεγάλη τρομοκρατική επιχείρηση, με διεθνή αντίκτυπο. Πόσο εφικτό μπορεί να είναι όμως στην πραγματικότητα για κάποιον να εμποδίσει το παρελθόν για να προστατέψει το μέλλον;…

Ο κορυφαίος παραγωγός Τζέρι Μπρουκχάιμερ ξανασυναντά τον σκηνοθέτη Τόνι Σκοτ («Top Gun», «Crimson Tide») και μαζί τον δύο φορές βραβευμένο με Όσκαρ Ντένζελ Ουάσινγκτον, σε ένα περιπετειώδες θρίλερ, που αναζητά τις μυστικές γέφυρες ανάμεσα στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, και απαντά στο ερώτημα αν μπορούμε να αλλάξουμε γεγονότα που έχουν ήδη συμβεί στο παρελθόν.

Σκηνοθεσία: Τόνυ Σκοτ

Ηθοποιοί: Ντένζελ Ουάσινγκτον, Βαλ Κίλμερ, Πόλλα Πάττον

RocknRolla/ STAR- 02:30

Το άθλιο, βρώμικο τοπίο του σύγχρονου Λονδίνου και στον άπληστο υπόκοσμο που “μανατζάρει” κομπίνες εκατομμυρίων, μας μεταφέρει και πάλι ο Γκάι Ρίτσι με το RocknRolla.

Όταν ένας ρώσος μαφιόζος ενορχηστρώνει μια κομπίνα με πολλά εκατομμύρια αποκτώντας γη και ακίνητα στο Λονδίνο, ο υπόκοσμος του Λονδίνου θέλει τη μερίδα του Λέοντος. Άμεσα εμπλέκονται ένας επικίνδυνος αρχηγός του εγκλήματος της παλιάς σχολής, μια σέξι διεφθαρμένη λογίστρια, ένας βρώμικος πολιτικός, μια συμμορία μικροαπατεώνων αλλά και ένας ροκ σταρ. Όλοι τους με ένα κοινό στόχο: γρήγορο και εύκολο κέρδος…

Η γλώσσα του χρήματος είναι διεθνής και όλοι φαίνεται να τη μιλούν άπταιστα, και δεν διστάζουν να μπλεχτούν σε συνωμοσίες, συγκρούσεις, προδοσίες.

Κανείς δεν μπορεί να προδικάσει ποιός θα μείνει όρθιος όταν διαλυθεί ο καπνός από τα όπλα, που θα πάρουν φωτιά…

Σκηνοθεσία: Γκάι Ρίτσι

Ηθοποιοί: Μαρκ Στρονγκ, Ίντρις Έλμπα, Τομ Γουίλκινσον

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter