Οι ταινίες της ημέρας: Toy Story 4 για τους μικρούς μας φίλους, Ακίρα Κουροσάβα και το δράμα Θα Ζήσω

Οι ταινίες της ημέρας: Toy Story 4 για τους μικρούς μας φίλους, Ακίρα Κουροσάβα και το δράμα Θα Ζήσω

Επιλέγουμε καθημερινά τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες και σας τις προτείνουμε.

Σήμερα, Παρασκευή 1 Απριλίου, προβάλλεται το 3D computer animation Toy Story 4, το αριστούργημα Γιοζίμπο, του Ακίρα Κουροσάβα και το δράμα Θα ζήσω, όπου εξασφάλισε  Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου, στην Σούζαν Σάραντον.

TOY STORY 4/ ALPHA- 21:30

Ο Γούντι ήταν ανέκαθεν σίγουρος για τη θέση του στον κόσμο και πως η προτεραιότητά του είναι η φροντίδα του παιδιού του, είτε πρόκειται για τον Άντι είτε για την Μπόνι. Έτσι όταν ο Φόρκι, η αγαπημένη νέα χειροτεχνία-που-έγινε-παιχνίδι της Μπόνι, αποκαλεί τον εαυτό του «σκουπίδι», ο Γούντι αποφασίζει να δείξει στον Φόρκι πώς να αποδεχθεί το γεγονός ότι είναι ένα παιχνίδι. Όμως, η περιπέτεια με τους νέους και τους παλιούς φίλους που συμπεριλαμβάνει μία απρόσμενη επανένωση με μία φίλη απ’ τα παλιά, τη Λόλα, θα δείξει στον Γούντι πόσο μεγάλος μπορεί να γίνει ο κόσμος για ένα παιχνίδι.

Σκηνοθεσία: Τζος Κούλεϊ

Ηθοποιοί μεταγλώττισης: Άλκης Κούρκουλος, Γιώργος Λιάντος, Μαρία Πλακίδη, Φοίβος Ριμένας, Δημήτρης Σάρλος, Ευγενία Σκιαθά, Λορέντζος Φραγκούλης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος

 

Θα Ζήσω/ ΕΡΤ2- 22:15

Η αδελφή Έλεν, μια σπλαχνική καλόγρια από τη Νέα Όρλεάνη, έρχεται σε επαφή με τον Μάθιου, έναν οργισμένο, πικρόχολο φυλακισμένο που περιμένει την εκτέλεσή του. Προσπαθώντας να τον στηρίξει πνευματικά και να του χαρίσει τη λύτρωση λίγο πριν το θάνατο, η Έλεν θα έρθει αντιμέτωπη με τα σκοτεινά βάθη της ψυχής του και θα δει τις δικές της αντοχές να δοκιμάζονται.

Σκηνοθεσία: Τιμ Ρόμπινς

Ηθοποιοί: Σούζαν Σάραντον, Σον Πεν

* Η Σαράντον βραβεύτηκε με Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στην τελετή του 1996.

https://youtu.be/pg-GMqPHIPQ

 

Γιοζίμπο/ ΒΟΥΛΗ- 22:00

Σαντζούρο, ρακένδυτος περιπλανώμενος σαμουράι, εκμεταλλεύεται προς όφελός του τον άγριο ανταγωνισμό ανάμεσα σε δύο αντίπαλες οικογένειες που λυμαίνονται ένα χωριό στην Ιαπωνία του 19ου αιώνα. Η ταινία που ενέπνευσε τον Σέρτζιο Λεόνε για να κάνει το «Για μια χούφτα δολάρια».

Σκηνοθεσία: Ακίρα Κουροσάβα

Ηθοποιοί: Τοσίρο Μιφούνε, Τακάσι Σιμούρα, Τατσούα Νακαντάι

 

 

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter