Οι Unboxholics στην εκπομπή «Watch Next» της COSMOTE TV

Οι Unboxholics στην εκπομπή «Watch Next» της COSMOTE TV

Λίγο μετά την πρεμιέρα της ταινίας τους «Μην Ανοίγεις την Πόρτα», οι Unboxholics φιλοξενούνται απόψε στις 20.00 (Παρασκευή 26/4, COSMOTE CINEMA 1HD & Youtube κανάλι της COSMOTE TV) στην κινηματογραφική εκπομπή «Watch Next» της COSMOTE TV.

Ο Σάκης και ο Αλέξανδρος Καρπάς μιλούν στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο για την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία τους, που είναι powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ και αποτελεί μία από τις ελάχιστες ταινίες τρόμου στην Ελλάδα. Η ταινία παρουσιάζει μία ομάδα ερευνητών που δέχονται επίθεση σε ένα δάσος, μακριά από τον πολιτισμό, από μία μυστηριώδη φιγούρα απροσδιορίστου ταυτότητας.

Η μόνη που επιζεί είναι μία νεαρή βιολόγος, η οποία βρίσκει καταφύγιο στην καλύβα ενός μοναχικού άνδρα. Οι δυο τους ξεκινούν ένα ταξίδι, όχι μόνο στην καρδιά του αφιλόξενου δάσους αλλά και στα βάθη της ανθρώπινης ψυχής. Η ταινία είναι μία παραγωγή του Second Floor Studio, ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε τον ίδιο τον Σάκη Καρπά και τη Φωτεινή Λεβογιάννη.

Όπως κάθε εβδομάδα, το πρόγραμμα της εκπομπής θα περιλαμβάνει προτάσεις νέων ταινιών, αφιερώματα και τις εξελίξεις στον χώρο της 7ης τέχνης. Μετά την προβολή του στο COSMOTE CINEMA 1HD, κάθε επεισόδιο του «Watch Next» θα είναι διαθέσιμο on demand.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter