Επεισόδια στου Ρέντη: Ισχυρισμοί Οικονόμου πως κατονομάστηκε το άτομο που έδωσε τις φωτοβολίδες – Έρχονται νέες συλλήψεις

Επεισόδια στου Ρέντη: Ισχυρισμοί Οικονόμου πως κατονομάστηκε το άτομο που έδωσε τις φωτοβολίδες – Έρχονται νέες συλλήψεις

Σε μία ακόμη προσπάθεια να κάνουν διαχείριση του τραγικού συμβάντος στο Ρέντη, ο Γιάννης Οικονόμου μίλησε στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΙ και κατονόμασε τον άνθρωπο που προμήθευσε με φωτοβολίδες, πέτρες και ξύλα τους χούλιγκαν.

Διαβάστε επίσης: Ρέντης: Ψάχνουν χούλιγκαν που… τους ήξεραν – Πώς φτιάχνονται οι «στρατιώτες» της οπαδικής βίας (Video)

Στην προσπάθεια του να διασκεδάσει τις εντυπώσεις είπε: «Θα έχουμε συλλήψεις, δεν θα μείνουμε μόνη στη συγκεκριμένη σύλληψη του καθομολογία δράστη. Υπάρχει πλήθος στοιχείων. Θα εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια να φτάσουμε στον καθοδηγητή,. Έχει κατονομαστεί από το δράστη άνθρωπος που παρακίνησε τα μέλη αυτής της συμμορίας να βγουν από την εξέδρα και να επιτεθούν τους αστυνομικούς. Είναι ο άνθρωπος που εφοδίασε με όπλα, φωτοβολίδες ξύλα πέτρες τα οποία είχε κρύψει σε χώρο εκτός γηπέδου»

Διαβάστε επίσης: Ερωτήματα για τη λίστα με τα 200 άτομα που παρέδωσαν Οικονόμου – Βρούτσης στον Άρειο Πάγο

Κατέληξε ότι: «Αναζητούμε τον άνθρωπο αυτό αξιοποιώντας με βάση πληροφορίες και αξιοποιώντας μια σειρά από στοιχεία. Υπάρχουν ενδείξεις και στοιχεία, η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter